Play ponuda
Play ponuda
Važno je uživati u malim stvarima

Pjevač Mile Perkov iz Tribunja: 'Zadovoljan sam svojom večerom, ekipa je odlična, a komentari sugrađana su jako pozitivni'

Uvijek veseo i nasmijan, pjevač i bivši inspektor Mile Perkov za RTL.HR otkrio je što misli o ovotjednim kandidatima i svojoj večeri te je najavio novitete u svojoj glazbenoj karijeri.

Image
Foto: Facebook/privatni album
rtl.hr/ 9.9.2020. u 9:30
Play ponuda

Jeste li zadovoljni kako ste ugostili kandidate i pripremili večeru? Koju biste si ocjenu dali?

Jako sam zadovoljan, prvenstveno ostalim kandidatima jer su svi jaki karakteri i samouvjereni, u pozitivnom smislu, te čvrsto stoje na nogama. Možda ima malo kalkuliranja oko ocjena i komentara, ali u kompletu smo svi za društvo i dobru atmosferu, bez obzira na mjesto, vrijeme i recepte. Zadovoljan sam svojom večerom - kako pripremom jela, tako i samim primanjem gosti i svojim domaćinstvom. Namjera mi je prvenstveno bila prezentirati svoj omiljeni način kuhanja i namirnice te u isto vrijeme i svoj Tribunj kao jedan poseban gradić na moru u kojem su ljudi srdačni i direktni. Mislim da sam uspio u tome.

Kakva vam je ovotjedna ekipa i atmosfera dosad? Hoćete li ostati u kontaktu i nakon showa 'Večera za 5 na selu'?

Ekipa je, kako sam već rekao, odlična. Jaki karakteri, osebujni svatko na svoj način, kako životnom pričom, tako i samim nastupom, uz jednu zajedničku crtu kod svih pa tako i kod mene - uživamo u malim stvarima, svakodnevnim užicima i trenutcima. Ostali smo u dobrim odnosima nakon snimanja, a nadam se da ćemo ostati i dalje u kontaktu.

Što kaže vaša obitelj na sudjelovanje u kulinarskoj emisiji?

Obitelj mi uvijek pruža punu podršku u onome što radim jer vjeruju u mene i u moj rad.

Prepoznaju li vas mještani na ulici?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Moje Tribunjke i Tribunjci me poznaju i otprije jer sam njihovo dijete, a u drugim gradovima neki me poznaju otprije, što zbog dugog staža u policiji, što zbog estradne karijere. Nadam se da ću kroz emisiju 'Večera za 5 na selu' doprijeti i do drugih krajeva Lijepe Naše.

A kakvi su komentari vaših sugrađana?

Komentari mojih sugrađana u pravilu su gotovo svi pozitivni, a vjerujem da je to iz razloga što se uvijek trudim biti veseo i pozitivan te promovirati Tribunj i Dalmaciju, a i našu Hrvatsku gdje god stignem, kad već imam prilike.

Pripremate li novi album? Kada možemo očekivati njegov izlazak?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
NAPETO PRED FINALE

Povratak bildera najviše iživcirao Filipa i Dragu: 'Maksimalno ćemo gristi da ih izbacimo!'

Album 'Ajmo prijatelji' sa 16 mojih pjesama upravo je izišao na svjetlo dana, i to prošli tjedan! Možete ga pronaći na svim streaming platformama poput: Deezer, Spotify i sličnih,  na YouTubeu te na prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

Nastupate li igdje po obali, gdje vas se najčešće može čuti?

Trenutno zbog COVID-19 mjera ne nastupam pred širom publikom uživo jer su takve odredbe da je organizatorima jako otežano organizirati takva događanja, ali nastupam na festivalima zabavne glazbe. Ove jeseni i zime u sklopu promocije albuma imat ću više nastupa pred manjim auditorijem, a sve detalje možete doznati prateći moj rad na društvenim mrežama.

Produkcija showa 'Večera za 5 na selu' ispričava se kandidatu Mili Perkovu zbog netočnog navoda u epizodi istoimena showa prikazanoj u ponedjeljak, 7. rujna 2020. godine na RTL-u. Naime, kandidat Mile Perkov dolazi iz Tribunja, a ne Trebinja, kako je bilo navedeno u jednoj sceni. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PO NJIMA NAJISKRENIJI

Tina i Davor odabrali svoje favorite, očarani su Filipom i Anamarijom: 'Najjači su par, čista energija'

Play ponuda

Više s weba