Večera za 5 na selu

Plesačica orijentalnih plesova i blogerica te umjetnica i prijateljica Olje Einfalt kuhat će u 'Večeri za...

U 15. sezoni popularnog kulinarskog showa gledatelji će upoznati razne osebujne kandidate, a među njima svakako treba istaknuti i Zagrepčanku Anu Jug te Splićanku Dariju Bujas.

RTL.hr
16.03.2022 09:00

Tako će u samoborskom tjednu kuhati 45-godišnja Zagrepčanka Ana Jug , umjetničkog imena Ana Apsaradha , profesorica filozofije i religijske kulture te profesionalna plesačica i blogerica! Orijentalni plesni ansambl Apsaradha već je dugo prisutan na našoj plesnoj sceni, a koliko su dobre u tome, pokazuje i to što su svoj talent pokazale i u spotu pjevačice Maje Posavec . Ana jako voli Indiju, gdje je provela jedan dio života i školovanja, tako da bi u 'Večeri za 5 na selu' voljela predstaviti njihovu kulturu i kuhinju. Osim plesa, Ana svoje slobodno vrijeme najradije provodi sa svoja dva sinčića, a o majčinstvu piše i za jedan internetski portal. Za sebe kaže da je spontana, prirodna i šaljiva osoba koja svojom najvećom vrlinom u kuhanju smatra to što priprema jela s puno začina i ljubavi te se nada da će se u showu dobro zabaviti.

Ana Jug, Ana Apsaradha

Izvor: Facebook/Apsaradha Ana dance school

Još jedna umjetnica stiže u popularni kulinarski show, a riječ je modnoj kreatorici te kolumnistici jednog portala u Dalmaciji - Dariji Bujas . Svestrana Darija radi i u salonu vjenčanica, završila je likovnu akademiju i bavi se slikanjem te pisanjem knjige 'Život dalmatinskih žena u zadnjih 100 godina', kao i zbirke kratkih priča, što planira uskoro objaviti. U 'Večeru za 5 na selu' prijavila se zbog zabave i novog iskustva te ponukana sudjelovanjem njezine dobre prijateljice, također umjetnice Olje Einfalt . Darija za sebe kaže da je vesela i komunikativna osoba koja voli izlaziti i čitati, no i da je britka i oštra na jeziku tako da neće imati problema ostalim kandidatima reći ako joj nešto ne bude odgovaralo.

A hoće li i njihova jela biti posebna poput njih - ne propustite pogledati u novoj sezoni 'Večere za 5 na selu' od 21. ožujka u 20.15 sati - samo na RTL-u!