Večera za 5

Pobjednica Dubravka: 'Nadala sam se da ću doživjeti novo iskustvo s dobrim ljudima i želja mi se ostvarila'

Dubravka je dobila četiri desetke!

RTL.hr
24.04.2021 09:12

Posljednja ovotjedna kandidatkinja samoborskog tjedna ujedno je i pobjednica. S Dubravkom smo razgovarali o ostalim kandidatima, pobjedi, ali i najdražoj večeri.


Jeste li se nadali pobjedi?

Bilo bi vrlo neskromno reći da sam se nadala pobjedi. Sve čemu sam se nadala bilo je to da ću doživjeti novo iskustvo s dobrim ljudima, a ta se moja želja i ostvarila.


Kako ste odabrali svoj jelovnik?

Odabrala sam ono što moja obitelj voli i što ponekad spremam za druženja s prijateljima, na njihovo zadovoljstvo.

Dubravka Rešetar


Dobili ste puno komplimenata za večeru, jeste li se inače naviknuli na to da hvale vaše specijalitete?

Pa, moram priznati, da iako svi mi volimo da nas hvale, nisam previše tašta po tom pitanju - nikad nisam do kraja sigurna u kolikoj je mjeri to kurtoazija, a u kojoj istinito mišljenje. Zato su mi pohvala ili kritika moje obitelji najvažniji pokazatelji..., a oni vole moju kuhinju.


Koja je vama bila najbolja večera, osim vaše?

Ne mogu izdvojiti nijednu večeru. Nakon svakog od tih pet dana osjećala sam se odlično. Neku ću večeru pamtiti po iznimnom glavnom jelu, neku po iznimnom predjelu ili desertu, neku po posebnoj atmosferi koja je, uz samu hranu, obilježila taj dan druženja. Tako da zaista ne mogu izdvojiti neku večeru u odnosu na ostale. 'Večera' je, barem za mene, zapravo puno širi pojam od hrane same.

Dubravka Rešetar


Kako je obitelj reagirala kad ste čuli da ste pobijedili?

Obitelj je zaista bila oduševljena mojom pobjedom, najblaže rečeno...


Na što ćete potrošiti nagradu?

Volim vožnju motorom i već dulje razmišljam o tome kako je došlo vrijeme da obnovim neke potrepštine: jaknu, rukavice i još poneki detalj. I, evo, nagrada će otići upravo na to!


Naposljetku, jeste se sprijatelji s nekim iz emisije?

Svi su mi članovi naše ekipe ostali u najljepšem sjećanju, svaki je poseban na svoj način. Imala sam ih prilike upoznati u tih pet dana u najljepšem svjetlu. Nije bilo ni traga sukobima, nesporazumima, kalkulacijama... Iako sam se nadala dobrome, ekipa je nadmašila moja očekivanja. S kim god se od njih čujem, izmami mi smiješak na usne i prizove ugodna sjećanja iako nas je život brzo ubacio u staru kolotečinu.