Play ponuda
Play ponuda
Jasna osvojila peto mjesto

Pobjednica slavonskog tjedna je 'kalkulantica' Jasmina: 'Osjećam se fenomenalno, hvala svima'

Danas je posljednji dan slavonskog tjedana u showu „Večera za 5 na selu“, a delicije je pripremala domaćica Jasna, koja je imala priliku osvojiti poklon-bon Prima namještaja od 5000 kuna dok će ostali natjecatelji dobiti utješnu nagradu od 1000 kuna

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 12.7.2019. u 21:14
Play ponuda

Baranjka Jasna je otkrila da će njezina jela biti spoj tradicije i današnjeg vremena, a njezin se jelovnik sastoji od predjela naziva Prološka fantazija, glavnog jela Tajni labirint i deserta Čokoladni užitak.

Večeru će poslužiti vani, a gostima je već najavila da će na njezinu stolu prevladavati ljubičasta boja. Čim su ušli, oduševili su se Jasninim dvorištem. Počeli su s aperitivom, likerom od mirte s Kornata, koji je domaćica posebnu čuvala za ovu priliku, a potom s predjelom - juhom od bundeve te dalmatinskom mesnom platom s domaćim pršutom i sirevima.

„Hrana mi nešto nije najbolje sjela“, odmah je počela prigovarati Jasmina koja cijeli tjedan daje najmanje ocjene.  

Tajni sastojak

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kad su počeli s glavnim jelom, domaćicu je zanimalo mogu li pogoditi što je tajna u njezinu jelu. Gosti su pogađali, ali Jasna je rekla da će im tajnu otkriti kad sve pojedu.

„Stavila sam mješavinu začina koja je karakteristična za Mediteran“, otkrila je naposljetku.

„Njoke su mi bile ukusne, a meso žilavo za žvakanje“, rekla je Tihana, a Gabrijela dodala kako je prvi put jela domaće njoke. Ni Stjepana ni Jasminu nije posebno oduševila teletina, a uskoro su počeli s desertom.

„Kolač je zona sumraka“, rekao je Stjepan i nasmijao ekipu. „U desertu mi je biskvit bio odličan; bio je sočan i fin, osjetili su se lješnjaci, no fil je bio mastan“, rekla je Tihana, a Jasmina zaključila: „Večeras mi je bilo lijepo i ugodno, atmosfera ugodna, sve u redu.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Pobjednica tjedna je Jasmina

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Došao je red na posljednje ocjenjivanje ovoga tjedna. Tihana se odlučila za ocjenu sedam zato što joj nijedno jelo nije bilo cjelovito i u svakom slijedu joj je nešto nedostajalo, Stjepan je dao ocjenu šest, Gabrijela je dala ocjenu deset jer je uživala i u ovoj večeri, a Tihana se odlučila za šesticu jer je od Jasne puno više očekivala, a i mislila je da će biti življa atmosfera.

Potom je Jasna pročitala ovotjedni poredak - peto mjesto pripalo je njoj, četvrto mjesto zauzeo je Stjepan, Gabrijela je u zlatnoj sredini, Tihana je druga, a pobjednica je Jasmina. Ostali su joj natjecatelji od srca čestitali, obećali da će se svi nastaviti družiti, a Jasmina je rekla: „Osjećam se fenomenalno, izvrsno, uzbuđeno, hvala svima.“

A sljedeći tjedan ne propustite kulinarske zgode kandidata iz Zagorja, u novim epizodama kulinarskog showa „Večera za 5 na selu“ od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat te u petak u 20 sati - samo na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZABRINULI SE

ANKETA Hoće li im ovo poremetiti planove? Novo iznenađenje za parove: 'Ne znamo što nas sad čeka'

Play ponuda

Više s weba