Play ponuda
Play ponuda
ČESTITAMO

Pobjednica 'Večere za 5 na selu': 'Dugo sam radila u Italiji, radila sam u hotelima, restoranima i slastičarn...

Vesela i uvijek nasmijana Irena je svestrana i vrlo radišna osoba kojoj apsolutno ništa nije teško raditi te to ističe kao svoju vrlinu.

RTL.HR/ 24.10.2020. u 12:00
Play ponuda

„Bavim se svim i svačim, a trenutno iznajmljujem apartmane. No dugo sam radila u Italiji, radila sam u hotelima, restoranima, slastičarnicama, radila sam i kao dadilja, što god je trebalo… A radim i muške poslove – gletam, bojim zidove i zidam ako treba! Volim raditi i to me jako veseli, ja ne mogu sjediti na miru i nikad popodne nisam odspavala“, ističe Irena koja gotovo pa nikad nema slobodnog vremena jer je ona uvijek u nekom svom projektu i stalno smišlja i odrađuje nove zadatke.

Upravo u Italiji je naučila pripremati brojna jela koja su joj bila inspiracija za večeru u 'Večeri za 5 na selu'. No uz sve to uvijek pronađe vremena za svoju obitelj i dva sina – Kevina i Nika koji su joj najveće blago na svijetu.

„Djeca su mi najbitnija u životu, baš kao i obitelj. Samo želim da smo svi zdravi i veseli. Ponosna sam na svoje sinove jer mislim da sam ih lijepo odgojila, a i ljudi mi kažu da sam ih dobro odgojila“, otkriva simpatična pobjednica prošlog tjedna 'Večere za 5 na selu'. 

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
GATARA IH RAZVESELILA

Ismael i Martina ne mogu doći sebi od sreće zbog proricanja tarot majstorice: 'Dobit ćete dijete kroz godinu dana'

Play ponuda

Više s weba