Predjela:
Salata: zelena salata, rajčica, krastavci, luk, jagode, feta sir, sol,
papar, limun, bućino ulje
- izrezati na komadiće i promiješati
Zagorski hamburger: pecivo za hamburger
hren ljuti, jabuka, luk, kuhana šunka,
domaći sir, grožđe
pecivo zapeći s unutarnje strane, namazati sa hrenom u koji sam umiješala naribane jabuke, na to staviti komadić kuhane šunke,
uz to će na pladnju biti ćevapčići od sira i grožđa koji se samo nataknu na štapiće
Glavno jelo :
Posebne rolice s kašom: pureći šnicli, špek, ljubičasti luk, poriluk,
hajdina kaša, paprika, vrganji, vrhnje za
kuhanje, topljeni sir
Salata uz glavno jelo: radič u umaku od narančinog soka
i jabučnog octa
Najprije zdinstati luk i poriluk, prepeći špek na naglo i onda pureći file posoliti i popapriti,ubaciti luk i špek te napraviti rolice, popeći ih na naglo i staviti u rol na 20 min
Za prilog se prodinsta luk paprika i promiješa sa kuhanom kašom , vrganji se prodinstaju na luku i poslužiti sve tri komponente na tanjuru
Desert:
štrudla od jabuka, bućnica
domaće tijesto, jabuke, cimet, izribane tikvice, sir i vrhnje
jabuke izribati i pomiješati s cimetom i šećerom , zarolati i staviti u tepsiju , tikvice izribati pomiješati s sirom i vrhnjem, zarolati i staviti u pećnicu i peći 30 min.