Predjelo: SOLI NA REP
- Fazan
- Kiseli krastavci
- Sol, papar
- Majoneza
- Kiselo vrhnje
Kuhano meso fazana usitniti u blenderu, dodati ostale sastojke, začiniti po želji
Glavno jelo: PLIVAMO KROZ DOBROTE
- File pastrve
- Tikvice
- Slanina
- Sjemenke
Fileposoliti, popapriti, dodati ružmarin, maslinovo ulje. Omotati tankom kriškom tikvice i slanine i peći u pećnici. Ostale fileje umočiti u jaja i sjemenke, ispržiti na ulju
Desert: SKRIVENA VJEVERICA
- Lješnjaci
- Jaja
- Šećer
- Maline
- Mascarpone
- Slatko vrhnje
Ispeći biskvit od bjelanjaka, šećera i lješnjaka, 2 komada
Žumanjke skuhati na pari, šećer, ohladiti, dodati šlag, mascarpone
Slagati: biskvit, žuta krema, maline, biskvit, žuta krema, maline