Play ponuda
Play ponuda
Večeras u 20.15 sati

Počinje kulinarski tjedan u Velikoj Gorici i okolici, a prvi kuha Goran!

Novi tjedan 'Večere za 5 na selu' odlazi na sjeverniji dio Hrvatske, a prvi ovotjedni domaćin je 42-godišnji Goran Kraljević iz mjesta Gornji Čehi.

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 20.6.2022. u 10:30
Play ponuda

Svoje lonce i kuhače već je pripremio elektrostrojarski tehničar Goran, a večeras će mu u goste stići domaćica Jadranka, djelatnik u osiguranju Silvio, umirovljenica Ines te krojačica Ružica.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Trema postoji, ali pobijedit ćemo tremu“, priznaje današnji domaćin koji se u 'Večeru za 5 na selu' odvažio na nagovor supruge i djece. „Prijavile su me moje cure, a supruga Snježana me nagovorila da idem u emisiju jer učimo djecu da se od ničega ne smije odustati. Tako su mi djeca rekla – tata, nemoj odustati, i eto me tu gdje jesam…“ otkriva simpatični Goran koji s obitelji brine o OPG-u na kojem uzgajaju prvenstveno jabuke i češnjak. Bez obzira na spomenutu tremu, današnji gosti svjesni su činjenice da nije uvijek lako kuhati prvi pa će imati razumijevanja za domaćina.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Ako današnji domaćin bude imao tremu, pokušat ćemo ga opustiti i dati mu do znanja da je to sve samo igra i zabava“, ističe Ružica dok Ines naglašava: „Ne treba se bojati, lijepo ćemo se družiti!“ Prvu ovotjednu 'Večeru za 5 na selu' iz Velike Gorice i okolice ne propustite pogledati večeras u 20.15 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

'Izgleda da će biti poprilično zanimljiva večera': Njegovateljica Maja otvara podravski tjedan!

Play ponuda

Više s weba