Play ponuda
Play ponuda
Večeras u 20 sati

Počinje slavonski tjedan, a današnja domaćica je Marija Vukoja: 'Prijavila sam se da suprugu dokažem kako znam kuhati'

Ovaj tjedan u showu 'Večera za 5 na selu' kuhat će se u dvije županije, Brodsko-posavskoj i Požeško-slavonskoj, a pet novih kandidata svojim će se jelima i gostoprimstvom boriti za glavnu nagradu tjedna i titulu pobjednika!

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 5.10.2020. u 11:00
Play ponuda

Prva domaćica u slavonskom tjednu je Marija Vukoja iz Pleternice, a njoj će na vrata pokucati Marija Pitlović, Milka Đurović, Marin Šarlija i Marin Ćosić. „5 M“ društvo se još nije upoznalo pa će biti zanimljivo pratiti poznaju li se neki od njih već od ranije, u kakvim su odnosima i hoće li kliknuti kao ekipa. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Očekujem seoski ambijent i domaću večeru“, kazao je Marin Ć., a očekivanja imaju i drugi kandidati: „Želim domaćina sa smiješkom na licu, ne bih voljela nekog tmurnog“, kazala je Milka. 

Marija V. za sebe kaže da je vesela i otkačena pa će vjerojatno ispuniti očekivanja protukandidata što se tiče dobre atmosfere, a domaćica se nada da će se gostima svidjeti i njezina jela.

„Najviše sam se prijavila zbog svog supruga da mu dokažem kako znam kuhati bez obzira na to što ne jedem voće i povrće“, priznala je Marija V.

Kako će proći prva ovotjedna večera, pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

'Izgleda da će biti poprilično zanimljiva večera': Njegovateljica Maja otvara podravski tjedan!

Play ponuda

Više s weba