Večera za 5

Političarka i pjesnikinja Vazma Malnar danas kuha 'Večeru za 5 na selu': 'U kuhinji se snalazim kao riba...

U novom tjednu RTL-ova kulinarskog showa baza će biti grad Čabar i mjesto Tršće, a zanimljiva goranska jela i napeti susjedski odnosi bit će sastavni dio svake epizode.

RTL TV
21.09.2020 10:30

Prva ovotjedna domaćica u 'Večeri za 5 na selu' je Vazma Malnar iz Tršća, predsjednica Gradskog vijeća Čabra, osnivačica Udruge žena 'Goransko srce' i autorica nekoliko zbirki pjesama. Ova svestrana domaćica jako drži do tradicije, a pogotovo do tradicionalnih jela pa će tako večeras svojim gostima ponuditi pravu goransku gozbu.

U kuhinji se snalazim kao riba u vodi, a u 'Večeru za 5 na selu' sam se prijavila da pokažem grad Čabar, mjesto Tršće i vrijedne žene koje kuhaju i peku te rade sve ostale poslove", priznaje Vazma kojoj će danas na vrata pokucati Mirjana Jurković, Davor Urh, Edvard Jurković i Kata Ramljak.

Večera za 5 na selu Čabar

Iako ovaj pitom kraj ima mnogo toga za pokazati i ponuditi, iz guste goranske šume provirit će i neki ne tako pitomi odnosi. Naime, Vazma nije u najboljim odnosima s gospođom Mirjanom, koja živi u susjedstvu. Bit će zanimljivo pratiti međuljudske odnose za stolom, kao i komentare na ukusne specijalitete, stoga novu epizodu 'Večere za 5 na selu' ne propustite pogledati večera u 20 sati na RTL-u!