PREDJELO:
30 dag pilećih prsa
giros
kečap
majoneza
kiseli krastavci
zelena salata
paradajz
Piletina se nareže na rezance i začini girosom. treba odstajati barem pola sata. Na malo ulja piletina se ispeče i tako toplu stavljamo na dno zdjele,po piletini naribamo kisele krastavce, zatim stavljamo kečap po krastavcima te majonezu po kečapu. Na kraju salatu izrežemo na trakice i poslažemo po piletini, a gore ukrasimo paradajzima.
GLAVNO JELO:
Svinjski lungić
paprika
tikvice
vrhnje za kuhanje
vegeta
biber
brašno
bijelo vino
Lungić narežemo na 3 cm široke medaljone, stavljamo u brašno i zapečemo s obje strane na ulju.
Luk, papriku i tikvice narežemo na sitne kockice i pržimo na ulju. Kad je gotovo zalijemo vodom i vinom te unutra stavimo medaljone koje smo popržili. Sve se dinsta jedan sar i onda se medaljoni izvade, a u "saft" se stavi mljevena crvena paprika, mješavina povrća, biber... Sve se zagusne brašnom te se na kraju stavi vrhnje za kuhanje.
DESERT:
10 jaja
50 dag šecera
3 pudinga od vanilije
10 dag maka
10 dag brašna
prašak za pecivo
1/2 kg malina
1 margarin
8 dl mlijeka
20 dag bijele čokolade
5 dl slatkog vrhnja
Od 10 bjelanjaka, 20 dag sećera, 1 žlice brašna, praška za pecivo i 10 dag maka ispeku se tri kore. Svaka se suši 30 min na 150 stupnjeva..
Od 10 žumanjaka, 2 pudinga od vanilije, 20 dag šećera, 2 žlice brašna i 8 dl mlijeka skuha se krema. U vruće se doda 20 dag bijele čokolade, a kad se ohladi, doda se 1 margarin i 3 dl slatkog vrhnja istučenog u šlag.
Maline se kuhaju s 2 dl vode i kad zavriju u njih se umiješa 1 puding od vanilije i 10 dag šećera.
U kalup se stavlja kora pa žuta krema i po njoj maline, pa opet kora, žuta krema i maline... Na vrh se stavlja treća kora i prelije se glazurom od čokolade. Kad se torta ohladi, ukrasi se šlagom i malinama po želji.