Večera za 5 na selu

Pomoćni kuhar bi uskoro mogao zamijeniti Antonelu u kuhinji: 'Možda da neki touch koji će nas sve skupa...

Po načinu ulaska u kuhinju, vidi se kako Patrik, uz majku Antonelu, vlada tim područjem

RTL.hr
15.11.2022 21:00

Antonela Rački ima 31 godinu, dolazi iz Brod Moravica, a radi kao prodavačica na lokalnoj benzinskoj pumpi. U RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu' prijavila se zbog zabave, upoznavanja novih ljudi i iskustava. Bila je i u kvizu 'Dođi, pogodi i osvoji'. Antonela je udana i ima sina, a za sebe kaže da je vesela, zabavna, vedra i komunikativna. U slobodno vrijeme bavi se biciklizmom, šetnjama prirodom te kuhanjem. Omiljeno jelo joj je musaka, a najčešće kuha variva i preferira domaću kuhinju.

Bilo je dovoljno samo reći: " Patrik " i pomoćni kuhar je već bio na poziciji, spreman za pružanje pomoći. Na pitanje što će raditi, majka mu je rekla kako će umakati piškote u kavu.

"Mislim da djeca s roditeljima trebaju obaviti onaj dio kućnih poslova koji su primjereni djeci da bi oni shvatili i da su oni važni u toj obitelji i da određene poslove mogu jednako dobro obaviti kao njihovi roditelji", smatra Ivica Knežević , nekadašnji gradonačelnik Delnica i ovotjedni kandidat 'Večere za 5 na selu'.

Patrik je objasnio kako on redovito pomaže majci u kuhinji, pogotovo kada prave palačinke i muffine . Tada Patrikova ruka bespogovorno miješa smjesu.

"Ako joj je sin pomogao u izradi deserta, to je jako lijepo", tvrdi Matija .

Još koju godinu i Patrika bismo mogli gledati u nekoj budućoj epizodi ovog popularnog showa, na što je on samo slegnuo ramenima.

"Bože moj! Možda da neki touch koji će nas sve skupa iznenaditi", zaključio je Ivica.