Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Male tajne za velike delicije

Poslušajte gospođu Linu i svi koji kušaju vaša jela tražit će još

Prilikom svoje večere, Lina je kandidatima otkrila brojne trikove kako nastaju njezine delicije. Sandru je zanimalo kad se u kadulju stavlja palenta, kako je lijepo oblikovati na tanjuru, kako je nastalo predjelo, a i otkud na desertu zelena čokolada…

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 28.6.2019. u 15:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

„Samljela sam sedam listića kadulje, stavila ulje, vodu, sol i ostavila deset minuta da se to kuha i napravila palentu“, rekla je Lina.

„Kako ste uspjeli dobiti ovu relativno kompaktnu formu od mrkačića?“ zanimalo je Plamenka.

Kulinarski show „Večera za 5 na selu“ gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat te u petak u 20 sati samo na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Hmmm?

Jesu li se oni to zaljubili? Između Dragoljuba i Ljiljane frcaju iskre: 'Stvaraju mi se neki pomiješani osjećaji'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba