Večera za 5 na selu

Povratnica iz Njemačke vratila se u Makarsku te sada stiže u 'Večeru za 5 na selu'!

Najpopularniji domaći kulinarski show svoje avanture idućeg tjedna nastavlja u Makarskoj! Nakon vrhunske dubrovačke kuhinje, 'Večera za 5 na selu' stiže podno Biokova.

RTL.hr
05.02.2023 10:30

Bajkoviti kraj podno Biokova predstavit će nam pet veselih kandidata ovotjedne 'Večere za 5 na selu'. Iz Makarske i okolice stižu ukusne delicije, a evo tko će ih spravljati!

U novom tjednu 'Večere za 5 na selu' kuhat će ugostitelj Marin Rebac , djelatnica u ugostiteljstvu Marela Janko , automehaničar i vinogradar Darijo Vuković , prvostupnica ekonomije Andrijana Prug te poduzetnica i kuharica Danijela Rašić Matoš.

Marin Rebac ima 35 godina, dolazi iz Makarske, a po zanimanju je konobar i kuhar. U 'Večeru za 5 na selu' prijavio se zbog novog iskustva i dobre hrane, koju voli, kaže, i kuhati i jesti! S obzirom na njegovo zanimanje, Marin smatra da ima veliku prednost u odnosu na ostale kandidate. Komunikativan je i veseo te voli kuhati hranu svjetskih kuhinja.

Marin Rebac

Djelatnica u ugostiteljstvu Marela Janko ima 41 godinu te dolazi iz Tučepa. U 'Večeru za 5 na selu' prijavila se zbog novog iskustva i znatiželje. Obožavateljica je dalmatinske kuhinje te bi svojim protukandidatima mogla servirati specijalitet upravo svog podneblja. Slobodno vrijeme provodi s obitelji i prijateljima, a voli i putovati te kuhati!

Marela Janko

Darijo Vuković ima 44 godine i dolazi iz Makarske, a po zanimanju je automehaničar i vinogradar. Sretno je oženjen te je otac dvoje djece, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavio se kako bi se dobro zabavio i bio bogatiji za još jedno iskustvo. Slobodno vrijeme Darijo provodi u svom vinogradu, a kada nije u njemu, voli jesti i kuhati jela mediteranske kuhinje.

Darijo Vuković

Prvostupnica ekonomije Andrijana Prug dolazi iz Makarske te ima 26 godina. U 'Večeru za 5 na selu' prijavila se jer joj je show jako zanimljiv, a usto voli i kuhati. Posebno je vješta u jelima iz dalmatinskog podneblja, no to nije njezin jedini interes. Andrijana volontira, bavi se fotografijom te sportom. Za sebe će reći da je društvena i vesela te ambiciozna.

Andrijana Prug

Poduzetnica Danijela Rašić Matoš ima 42 godine te dolazi iz Makarske. Nekad je živjela u Njemačkoj, no vratila se prije nekoliko godina te otad vodi svoj restoran, uživa u majčinstvu, druženju s prijateljima i kuhanju. Ljubiteljica je mediteranske kuhinje, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se iz ljubavi prema hrani.

Danijela Rašić Matoš

Ne propustite nove epizode 'Večere za 5 na selu', radnim danom od 20:15 samo na RTL-u!