Večera za 5

Poznati bednjanski youtuber Dario Oreški: 'Volim raditi parodije i glupirati se'

Danas u emisiji 'Večera za 5 na selu' kuha jedno poznato lice, mladi kuhar i youtuber Dario Oreški, koji je već na prvoj večeri najavio da će ovo biti najgledaniji tjedan RTL-ova kulinarskog showa.

RTL TV
05.03.2020 18:00

Dario Oreški , energični 19-godišnjak iz Bednjepo zanimanju je kuhar. Iako mu je to primarni posao, Dario je mnogim vršnjacima u svomkraju poznati po videouradcima na vlastitom YouTube kanalu - DARE TV. Naime, ovaj mladićje odlučio snimiti svoju verziju imitacije Josipe Lisac kakopjeva himnu te je tako nasmijao mnoge i postao hit na internetu.

Dario Oreški

"Radim filmiće za tinejdžere i djecu, anajčešća tema mojih videa je nekakva glupost, nekakva parodija i, ajmo reći, glupiranje.Karakternosam pomalo glup i nestašan, ali jak", kaže Dario koji se rekreativno voli baviti i fotografijom.

"Uslobodno vrijeme bavim se fotografiranjem, amaterski fotografiram prirodu jer me to opušta. Najviše volim fotkati Trakošćan jer sam ondje trčkarao kao mali i to je moje omiljeno mjesto", priznaje Dario koji voli svoj rodni kraj, njegovo narječje i tradiciju.

Iako je najmlađi natjecatelj ovog tjedna, to mu ne predstavlja problem jer ima iskustva u kuhinji. To mu jestruka pa se u RTL-ov kulinarski show prijavio kako bi pokazao svoje znanje i umijeće u kuhanju, stekao neka nova iskustva i poznanstva te napravio show.

Večera za 5 na selu

"Kako izgleda kada Dario poludi, vidjet ćete u petak!", najavljuje mladi youtuber, koji obožava pripremati deserte, a najdraže mu je jelo zapečena pileća jetrica. Voli pripremati domaća i tradicionalna jela te priznaje da mu u kuhinji od ruke ide sveosim pranja suđa.

A kako će se Dario snaći kao domaćin i hoće li se gostima svidjeti njegova jela - pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!