Play ponuda
Play ponuda
DARE TV

Poznati bednjanski youtuber Dario Oreški: 'Volim raditi parodije i glupirati se'

Danas u emisiji 'Večera za 5 na selu' kuha jedno poznato lice, mladi kuhar i youtuber Dario Oreški, koji je već na prvoj večeri najavio da će ovo biti najgledaniji tjedan RTL-ova kulinarskog showa.

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 5.3.2020. u 18:00
Play ponuda

Dario Oreški, energični 19-godišnjak iz Bednje po zanimanju je kuhar. Iako mu je to primarni posao, Dario je mnogim vršnjacima u svom kraju poznat i po videouradcima na vlastitom YouTube kanalu - DARE TV. Naime, ovaj mladić je odlučio snimiti svoju verziju imitacije Josipe Lisac kako pjeva himnu te je tako nasmijao mnoge i postao hit na internetu.

Image
Foto: YouTube - DARE TV
Image
YouTube - DARE TV

"Radim filmiće za tinejdžere i djecu, a najčešća tema mojih videa je nekakva glupost, nekakva parodija i, ajmo reći, glupiranje. Karakterno sam pomalo glup i nestašan, ali jak", kaže Dario koji se rekreativno voli baviti i fotografijom.

"U slobodno vrijeme bavim se fotografiranjem, amaterski fotografiram prirodu jer me to opušta. Najviše volim fotkati Trakošćan jer sam ondje trčkarao kao mali i to je moje omiljeno mjesto", priznaje Dario koji voli svoj rodni kraj, njegovo narječje i tradiciju. 

Iako je najmlađi natjecatelj ovog tjedna, to mu ne predstavlja problem jer ima iskustva u kuhinji. To mu je struka pa se u RTL-ov kulinarski show prijavio kako bi pokazao svoje znanje i umijeće u kuhanju, stekao neka nova iskustva i poznanstva te napravio show.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

"Kako izgleda kada Dario poludi, vidjet ćete u petak!", najavljuje mladi youtuber, koji obožava pripremati deserte, a najdraže mu je jelo zapečena pileća jetrica. Voli pripremati domaća i tradicionalna jela te priznaje da mu u kuhinji od ruke ide sve osim pranja suđa. 

A kako će se Dario snaći kao domaćin i hoće li se gostima svidjeti njegova jela - pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Robert je instruktor polaganja za viličara, posvećen je obitelji i obožava roštilje: 'Sa 18 godina sam imao disco'

Play ponuda

Više s weba