predjelo: pirogi u umaku od tartufa s čipsom od koromača
Priprema: popržiti češnjak na maslacu i izvaditi iz tave. U tavu dodati vrhnje, sol, papar, peršin pa nakon 5 minuta naribati tartuf. Skuhati u vodi par minuta pirogije i dodati u tavu s tartufima. Naribati još nekoliko komadića tartufa na to sve. Isjeći korijen koromača na fete i popržiti na dubokom ulju. Poslužiti u tanjuru s pirogima s fileom naranče koju smo predhodno pripremili.
glavno jelo: ćufte u umaku od rajčice s pireom i salata od 'alfa alfa' klica
smjesa za ćufte:
250 g sojinih ljuskica
2 kom beyond meet burgera
2 žlice zobenih pahuljica
4 žlice glatkog brašna
2 žlice lanenih sjemenki
2 žljice ulja
začini: sol, papar, peršin
žlica senfa, žlica koncentrata rajčice
umak od rajčice: Na ulju popržiti luk i dodati rajčicu. Začiniti sa soli i parom te pustiti da kuha. U drugoj tavi na ulju popržiti ćufte koje smo predhodno oblikovali u loptice. Skuhati krumpir u vodi. Kad se skuha, dodati sojino mlijeko, maslac, sol, papar. Pripremiti klice u tanjur za salatu.
desert: cheesecake bez sira
za podlogu: smrtviti keks Petit Beurre i maslac staviti u kalup da se stisne.
krema:
200 g indijskih oraha
konzerva kokosova mlijeka
3 žlice šećera
žlica limonova soka
ekstrakt vanilije
1 dl sojina mlijeka
Sve sastojke za kremu treba izblendati, a potom izliti u kalup.