Play ponuda
Play ponuda
veliki prijatelji

Prepoznajete li Juana koji je stigao Snježani u pomoć? Pobjednik je našeg popularnog showa

Pobjednik showa 'Tri, dva, jedan kuhaj!' inače je prijatelj Snježane Ivanković pa joj je stigao pomoći u 'Večeri za 5 na selu'

RTL.hr/ 13.12.2022. u 9:00
Play ponuda

Kontrolorka kvalitete Snježana Ivanković otvorila je ovotjednu 'Večeru za 5 na selu'. Snježana inače dolazi iz Zagorja, no već dugo živi i radi u Istri. Svoje goste dočekala je u naselju Putini, a stigli su joj turističko-hotelijerska komercijalistica Slađana, ekonomist Gabriel, organizatorica cestovnog i gradskog prometa Sandra i profesorica ekonomije Lorella.

Ova dama u slobodno vrijeme šeće prirodom i obrađuje svoj vrt, a u kuhinji preferira mesna jela. Voli slikanje, no u posljednje vrijeme taj je svoj hobi je zapostavila zbog posla i ostalih životnih obaveza. U 'Večeru za 5 na selu' prijavio ju je kolega s posla!

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Gostima je Snježana ponudila Lukavi luk za predjelo, Krakasto s karakterom za glavno jelo te Čuješ li narančasto? za desert. Kuhanje je Snježana započela s pripravom deserta , a nastavila je s predjelom Lukavi luk. Radi se o luku koji je skriven među srdelama. Idu srdele, bit će papreno, octa, ulja, vina, ima i kadulje", ispričala je Snježana ponešto o svom predjelu. Jelo je to koje ju je oduševilo otkad ga je prvi put probala, jedino joj smeta što mora rezati luk. Stoga je u pomoć pozvala Juana! I to Juana koji je pobijedio u devetoj sezoni showa 'Tri, dva, jedan kuhaj!'.

Hrabro se Juan uhvatio u koštac s lukom, od kojeg Snježana plače! Juan i Snježana znaju se kratko vrijeme, no odmah su kliknuli! "Njegova žena je radila sa mnom i upoznali smo se svi skupa na jednoj svadbi i tako je to krenulo", ispričala je Snježana. Juan joj je stručno nasjeckao luk, a potom je svojoj prijateljici poželio puno sreće u 'Večeri za 5 na selu'.

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
GATARA IH RAZVESELILA

Ismael i Martina ne mogu doći sebi od sreće zbog proricanja tarot majstorice: 'Dobit ćete dijete kroz godinu dana'

Play ponuda

Više s weba