Večera za 5

Profesorica matematike koja svira saksofon kuhat će u 'Večeri za 5 na selu': 'Ozbiljna sam i stroga, ali...

Na RTL-u uskoro počinje nova sezona zabavne kulinarske emisije 'Večera za 5 na selu', a novi živopisni kandidati svakako će dodatno začiniti ovaj show. Jedna od njih svakako je i svestrana Maja Trbušić Hlad iz Zagorja.

RTL.hr
16.03.2021 13:30

Najdugovječniji kulinarski show 'Večera za 5 na selu' već trinaestu sezonu zaredom gledateljima donosi razna ukusna jela, prekrasna mjesta Hrvatske, ali i zanimljive karaktere. U novim epizodama emisije predstavit će se i tridesetogodišnja profesorica matematike Maja Trbušić Hlad koja dolazi iz mjesta Radakovo.

Maja Trbušić Hlad Večera za 5

U show sam se prijavila isključivo zbog novog životnog iskustva, drugačijih doživljaja, kao i promoviranja sela iz kojeg dolazim. Željela sam probati nešto što još dosad nisam, a to je sudjelovanje u televizijskoj emisiji. Koncept emisije 'Večera za pet na selu' činio mi se idealnim jer znam i volim kuhati, a nije mi ni strano ugošćavanje obitelji i poznanika", otkriva Maja koja ovaj format prati od njegovih samih početaka.

Mogu sa sigurnošću reći da sam putem raznih kulinarskih emisija zapravo stekla ljubav prema kuhanju i puno toga naučila. Emisiju 'Večera za pet' pratim doslovno od početka prikazivanja, dok su još postojali voditelji koji su pomagali kandidatima dok kuhaju", prisjeća se Maja koja za sebe kaže da je ozbiljna i stroga, kao prava profesorica matematike, no ipak neće biti prestroga prilikom komentiranja jela.

Maja Trbušić Hlad Večera za 5

Bit ću blaga u ocjenjivanju jela, odnosno, večere u cjelini. Neću davati niske ocjene, ali ću pratiti dekoracije, trud uložen u kompletnu organizaciju večere. Naravno, okus hrane bit će mi najvažniji", ističe profesorica koja će na svojoj večeri goste pokušati osvojiti jednostavnim i domaćim jelima pripremljenih od namirnica koje svakodnevno koristi.

Od večere očekujem opuštene i nasmiješene goste te iskrene kritike na posluženu hranu. Ne bih voljela uštogljene ili šutljive goste. Svojim gostima svakako planiram prirediti iznenađenje za večerom, vjerujem da oni to i očekuju. Također, i ja očekujem iznenađenje na večerama kod ostalih kandidata", kaže Maja koja jedva čeka da njezina obitelj i prijatelji vide kako kuha na televiziji.

Maja Trbušić Hlad Večera za 5

Moja se obitelj nije nimalo začudila što sam se prijavila, dapače, često su mi sugerirali da se prijavim, a ja se nikako nisam mogla odlučiti. Jako su uzbuđeni i jedva čekaju čuti moje prve dojmove te pogledati zagorski tjedan na televiziji", otkriva svestrana Maja koja, uz to što predaje u jednoj osnovnoj školi, svira saksofon te puno vremena provodi s obitelji.

Osim redovitog posla u školi, sviram u puhačkom orkestru, a također sam i tajnica orkestra. Puno sam vremena posvetila vlastitom obrazovanju, a planiram se usavršavati u svom poslu i ubuduće. Trenutno su mi najveća strast odgoj djece i proširenje obitelji sa suprugom Tonijem. Voljela bih se ostvariti u različitim sferama, hobijima, no u tome se vidim tek za nekoliko godina. Primjerice, voljela bih urediti vlastiti vrt, proučiti razne internacionalne kuhinje, putovati, možda i pokrenuti vlastiti posao", za kraj otkriva Trbušić Hlad.

Večera za 5 na selu

Gledatelji će Maju imati priliku vidjeti u zagorskom tjednu showa, a kako će ostali gosti reagirati kad shvate da s njima za stolom sjedi stroga, ali pravedna profesorica matematike te kojim će jelima osvojiti protukandidate - pogledajte u novoj sezoni showa 'Večera za 5 na selu' uskoro na RTL-u!