Play ponuda
Play ponuda
Je li u pravu?

"Provokatorica" Sanja: Desert nema ni trunke asocijacije na Zagorje, trebalo je djelovati drugačije

Na Barbarinoj večeri najviše se raspravljalo o njezinom desertu, koji nije bio usko povezan s tradicijom i Zagorjem, što je jednima bio veliki minus, a drugima prednost.

Image
Press/ 19.7.2019. u 13:00
Play ponuda

"Za desert prvi dojam je ovakav - prekrasno sve, ali mi nema ni trunke asocijacije na Zagorje. S obzirom na okolinu u kojoj jesmo, trebalo je malo djelovati drugačije. Premoderno je djelovalo, pomiješala je starinu i modernizam", kazala je Sanja koja njeguje tradiciju i voli pripremati stara zagorska jela te smatra da je i Barbara svojim jelovnikom trebala predstaviti Zagorje na tanjuru.

"Sanja provocira što se tiče zagorskog štiha i čim je nešo premoderno, ona odmah kaže da to nije zagorsko", izjavio je Krešo, koji se slagao da je desert malo moderniji, no njemu se to svidjelo, baš kao i Ljubici.

"Sanja, bar ćeš na dva dana izaći iz Zagorja. Ako ništa drugo, bar ćeš pojesti nešto po ne-zagorski", odgovorila je Barbara Sanji na njezine, kako ostali natjecaelji kažu, provokacije u vezi deserta, no sa Sanjom se složila i Ana.

"Kad je već toliko sve zagorski, onda mi je falilo da i desert bude zagorski", priznala je Ana, koja je Barbari pri ocjenjivanju dala ocjenu 8 jer joj je ambijent bio "prezagorski". 

Unatoč neslaganjima oko deserta, studentica građevine je prešla u vodstvo, a može li je Ana dostići i hoće li se večeras jesti "po zagorski" - pogledajte u 21 sat na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZABRINULI SE

ANKETA Hoće li im ovo poremetiti planove? Novo iznenađenje za parove: 'Ne znamo što nas sad čeka'

Play ponuda

Više s weba