Play ponuda
Play ponuda
VEČERA ZA 5 NA SELU

Prva jedinica u serijalu i prva najmlađa pobjednica tjedna!

Za svoju večeru Ana je od Krešimira dobila šaroliku ocjenu

Image
RTL.HR/ 19.7.2019. u 22:14
Play ponuda

U showu „Večera za 5 na selu“ u posljednjem danu zagorskog tjedana kuhala je vinogradarka Ana, koja je imala priliku prijeći u vodstvo i osvojiti poklon-bon Prima namještaja od 5000 kuna. Ostali kandidati dobit će utješnu nagradu od 1000 kuna.

Anin se jelovnik sastoji od predjela naziva Plata za težaka, glavnog jela Pajcekova kotlovina na domaće i deserta Slana buča i slatka čriješnja, a poslužila ga je u svojoj kleti. „Bit će to dosta, dosta teško“, rekla je Sanja, a Barbara i Krešimir složili su se u jednom: „Cijeli smo tjedan slušali 'zagorsko, zagorsko', ali ovo je baš za sve krajeve. Nije autentičan zagorski meni.“

Zagorski rulet

Došao je red na desert, a čini se i na novi val kritika. „Dekoracija deserta bila je premoderna za ambijent u kojem smo se nalazili: mi nismo u restoranu, nego vani, u kleti...“, rekla je Sanja i nastavila: „Jako me razočarala i štrudla od trešnje, to joj je velika zamjerka. Ne preferiram namirnicu koja nije u sezoni.“ Ni Barbari se nije svidjela štrudla od trešnje, a Krešimiru je bilo gotovo sve fino - osim što je zamjerio domaćici što nije izvadila koštice iz trešanja.

Za svoju večeru Ana je od Krešimira dobila ocjenu šest zato što je očekivao puno više zagorskog, Sanja je dala ocjenu osam uz objašnjenje da joj je Ana bila super domaćica, ali da se u kuhanju mora malo više potruditi, Barbara je također dala osmicu iako joj je sve bilo fino, a Ljubica je dala najmanju ocjenu u cijelom serijalu - jedinicu zato što se jako razočarala jer nije bio pravi zagorski štih!

Image

'Večera za 5 na selu' kod Ane u Zagorju!

Fotogalerija
Image

'Večera za 5 na selu' kod Ane u Zagorju!

Fotogalerija

Ana je pročitala ovotjedni poredak i odmah vidjela kako je na petome mjestu. Četvrto mjesto zauzela je Ljubica, treće Sanja, drugi je Krešimir, a pobjednica zagorskog tjedna je Barbara, koja je bila vidno iznenađena. Domaćica im je pripremila još jedno iznenađenje - došli su tamburaši i razveselili ekipu.

U sljedećem tjednu show „Večera za 5 na selu“ odlazi u prekrasnu Baranju, a hoće li se kandidati držati tradicije ili moderne kuhinje - ne propustite pogledati u novim epizodama kulinarskog showa „Večera za 5 na selu“ od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat te petkom u 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
UŽIVAJTE

Kod Maje je najviše pohvala bilo za desert: Donosimo recept za čokoladnu rapsodiju s narančom

Play ponuda

Više s weba