Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SRETNO!

Prva kuha Marina, a gosti kažu da će biti popustljiviji u ocjenjivanju jer smatraju da nije lako kuhati prvi

U ovotjednoj 'Večeri za 5 na selu' petero novih kandidata iz Splita i okolice pokazat će koliko su spretni kao kuhari i domaćini.

Image

Večera za 5 na selu

RTL.hr/ 3.10.2022. u 10:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prva večera bit će poslužena u Kaštel Lukšiću, domaćica će biti Marina, a u goste joj stižu umirovljenik Luka, poduzetnica Ivana, još jedna Ivana, po zanimanju magistra forenzike, te dočasnik u mirovini Jerko. Najuspješniji među njima u petak će osvojiti 5000 kuna, a tko od njih ne osvoji glavnu nagradu, osvojit će utješnih 1000 kuna.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

„Ne želim biti stroga, ponašat ću se normalno i prirodno, kakva i jesam. Ako mi se nešto bude svidjelo, to ću jesti, ako ne bude, probat ću, što ne mora značiti da ću pojesti do kraja. To neće umanjiti moju ocjenu i neću biti kritična. Ako ja nešto ne mogu pojesti, to ne znači, da to nije dobro“, kaže večerašnja domaćica Marina na početku natjecanja. Ivana Kurtović također objašnjava svoje kriterije: „Danas ću biti popustljivija u ocjenjivanju zato što je prvi dan trema, ne znaš tko ti dolazi“, a Luka zaključuje: „Ovdje smo došli zbog hrane. Moj će kriterij biti kakva je hrana, je li ukusna, a ovo drugo; aranžiranje stola, atmosfera - to je drugi plan. Za mene je u prvom planu kvaliteta hrane.“

Hoće li to biti uistinu tako i kako će proteći večera kod Marine - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

Image

Večera za 5 na selu - nove epizode

kulinarski show
Hrvatska - 2022
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Pobjednica Natalija rasplakala se za kraj tjedna

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba