Play ponuda
Play ponuda
VEČERA ZA 5 NA SELU

Prva kuharica ovoga tjedna poslužila večeru koju će biti teško nadmašiti

Jasmina je pripremila pravi domaći jelovnik

Image
RTL.HR/ 8.7.2019. u 22:13
Play ponuda
Image

'Večera za 5 na selu' kod Jasmine u Boboti

Fotogalerija
Image

'Večera za 5 na selu' kod Jasmine u Boboti

Fotogalerija

Ovaj tjedan u „Večeri za 5 na selu“ gledat ćemo kandidate iz Slavonije, i to iz dvije županije - Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske. Prva je kuhala poljoprivrednica Jasmina iz Bobote, koja je svojim specijalitetima očarala knjižničarku Tihanu, vinkovačkog lađara i profesora tjelesnog odgoja Stjepana, buduću tetu u vrtiću Gabrijelu i domaćicu Jasnu.

Jasmina je pripremila pravi domaći jelovnik, a sve su namirnice s njezina gospodarstva. Sastoji se od predjela naziva PaprikaBosančica, glavnog jela Bobotskačarolija i deserta Žutozlato. „S obzirom na nazive jela, mislim da bi mogla biti neka bajka u pitanju“, komentirala je Tihana, a ostali su kandidati rekli kako vole sve sastojke iz Jasminina jelovnika, no najviše se nadaju dobroj zabavi.

Aperitiv star 50 godina

Domaćica je pripremila i iznenađenje - došli su tamburaši pa su se svi dodatno opustili uz pjesmu i ples. Poslije je Jasmina zahvalila gostima na ugodnom druženju, a oni su počeli s ocjenjivanjem. Jasna je dala ocjenu devet, a njezina je jedina zamjerka sir na mesu, Gabrijela se odlučila za ocjenu deset jer joj je sve bilo fino, Tihana je dala ocjenu devet jer joj je sve bilo previše zasitno, a Stjepan je dao ocjenu deset jer mu je sve bilo jako lijepo, ugodno i kvalitetno. „Bilo mi je fenomenalno“, rekla je domaćica Jasmina.

Dvije devetke i dvije desetke najbolje govore koliko su gosti bili oduševljeni Jasmininom večerom, a hoće li je Tihana uspjeti nadmašiti - ne propustite pogledati u novoj epizodi kulinarskog showa „Večera za 5 na selu“ u 21 sat na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
'VRUĆE IGRICE ISPOD PLAHTE'

Je li ovo prvi sex u Big Brother kući?

Play ponuda

Više s weba