Play ponuda
Play ponuda
Osvojila 37 bodova

Prva večera postavila visoko ljestvicu: Domaćica Marija je bila opuštena i zanimljiva, a hrana odlična!

U ponedjeljak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' započeo je slavonski tjedan, a prva domaćica bila je Marija Vukoja iz Pleternice, koja je dobrom atmosferom i ukusnom hranom osvojila goste.

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 5.10.2020. u 21:03
Play ponuda

Prvi natjecatelj u tjednu uvijek ima određenu dozu treme jer još uvijek ne zna tko će mu doći na večeru, kao ni što gosti vole ili ne preferiraju jesti. Bez obzira na to prva domaćica u slavonskom tjednu Marija Vukoja uspjela je osvojiti zaista dobre i visoke bodove. Naime, Marija V. je simpatije gosti pridobila već na samom dočeku kad im je ponudila aperitiv.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Veselo stvorenje, zvrkasto, simpatična mlada žena“, kazala je Milka, a i Marin Ć. je stekao sličan dojam: „Marija mi se čini cool, opušteno i zanimljivo!“

Nakon što se ekipa smjestila za stol, domaćica im je servirala predjelo – savijaču od sira koju je sama zamijesila i smotala. 

„Izgledalo je jako fino i ukusno! Takvu sirnicu još nismo jele!“, gotovo su uglas prokomentirale zadovoljne Milka i Marija P., a Marinu Š. jelo baš i nije bilo po volji: „Predjelo mi je izgledalo kao iz neke pekare, ništa posebno…“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Za glavno jelo Marija je ponudila pečenog zeca s krumpirom kojima je svima bio ukusan, osim Marinu Š. 

„Izgleda mi kao komad zeca bačen na tanjur, nije mi se svidjelo. Zec je bio suh, a ja volim da mi je sočno i masno i da mi curi niz grlo“, komentirao je Marin, dok su se Milka i Marija P. opet složile: „Bilo je savršeno!“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kao šećer na kraju Marija je servirala tortu od sira i šumskog voća koji njezina djeca i suprug obožavaju, a ona ga nikad nije jela jer ne voli voće. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

„Desert je bio ukusan i dekorativan“, kazala je Milka, a Marin Ć. je priznao da baš i nije obožavatelj šumskog voća, ali mu je desert bio dobar. Da upotpuni večer, domaćica je pripremila i glazbeno iznenađenje za kraj – svirače! Svi su se dobro najeli i zabavili, a onda je stigao red na ocjenjivanje. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Marin Š. joj je dao ocjenu 9 jer mu je zec bio suh, Marin Ć. je večeri dao ocjenu 8 zbog kolača, a Milka i Marija su domaćicu nagradile – desetkama! 

„Sve mi je bilo savršeno, dobro, zabavno! Hrana odlična i domaćica dobra!“, zaključila je Milka, koju su prozvali glavnom zabavljačicom za stolom. Tako je Marija V. ukupno zaradila 37 bodova i time visoko podignula bodovnu ljestvicu već na samom početku tjedna.

Može li je Marin Š. nadmašiti – pogledajte u utorak u 20 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
DRUŽENJE KANDIDATA

PREKRASNO IH JE VIDJETI Ekipa iz 'Života na vagi' vratila se u Lividragu: S njima su bili i Edo i Maja...

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TADA SU BLISKIJI

Ismet i Azelma prisjetili se početaka zajedničkog života: 'Najviše volim kad nemam novca'

Play ponuda

Više s weba