Play ponuda
Play ponuda
ZAVRŠNICA U IVANČANIMA

Prvi dan bez svinjetine, ali ne i bez gljiva: 'Zar opet šampinjoni?'

Posljednji je dan ovotjednog druženja u 'Večeri za 5 na selu' iz Bjelovara i Križevaca, a ekipu će ugostiti prodavačica Tihana.

Image

Večera za 5 na selu

RTL.hr/ 31.3.2023. u 10:30
Play ponuda

Gosti se vesele Tihaninoj večeri koju će pripremati u svom domu u mjestu Ivančani, a za razliku od prethodnih večeri, glavni sastojak koji će koristiti bit će piletina. „Od Tihanine večere očekujem jako puno, jako se veselim i mislim da će sve biti super“, rekla je Ana, a Luku je razveselio popis sastojaka. „Najviše mi se sviđaju mladi sir i piletina“, rekao je. Ipak, nisu svi sastojci izazvali takvo veselje jer će se na tanjurima još jednom naći šampinjoni. „Zar opet?“ čudila se Senka, Luka dodao: „Previše mi je tih šampinjona“, dok Ana nije vidjela nikakav problem u tome: „Stvarno ih volim i mogla bih ih jesti svaki dan.“

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Danas će netko osvojiti 1000 eura, a svi ostali će dobiti po 200, a trenutačni poredak izgleda ovako: prva je Nevenka, druga Ana, treća Senka, četvrti Luka - hoće li Tihana dobiti najviše bodova i pobijediti - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ISKRENO O SVEMU

Azelma za RTL.hr o tome da se razočarala u Dragu: 'Njegove se izjave kose s onime što je u kući'

Play ponuda

Više s weba