Večera za 5 na selu

Prvi ovotjedni domaćin Ivan: 'Od mene možete očekivati puno zabave, šale i dobru klopu'

U ovom tjednu 'Večere za 5 na selu' gledateljima će se predstaviti pet novih kandidata iz Siska i okolice koji jedva čekaju demonstrirati svoje kulinarsko-domaćinske sposobnosti, a prvi će to učiniti 29-godišnji konobar Ivan Detković iz Gušća.

RTL.hr
25.04.2022 12:00

Konobar Ivan Detković , konobarica Sandra Škrinjar , glazbenik Miro Dimić , umirovljenica Slavica Maršanić te samostalni obrtnik Dalibor Didulica gosti su i domaćini novog tjedna 'Večere za 5 na selu' koji se održava u Sisku i okolici. A u kuhanju će se prvi okušati 29-godišnji Ivan koji će ekipu ugostiti u mjestu Gušće pokraj Siska.

Večera za 5 na selu, Ivan Detković

Ovaj tjedan od mene možete očekivati puno zabave, šale i dobru klopu", ističe današnji domaćin koji se u RTL-ovu kulinarsku emisiju prijavio radi zabave i ljubavi prema kuhanju. Za svoje goste Ivan će pripremiti domaća i tradicionalna jela i jedva čeka upoznati svoju ekipu.

Večera za 5 na selu, Ivan Detković

Priželjkujem komunikativnu i zanimljivu osobu", komentirao je Dalibor današnjeg domaćina, a Slavica ističe: Svejedno mi je je li muško ili žensko, glavno je da bude nešto dobro za pojesti i da se najedemo!"

Hoće li domaćin Ivan ispuniti sva očekivanja – pogledajte večeras od 20.15 sati na RTL-u!