Večera za 5 na selu

Pulski tjedan je pred nama! 'Večera za 5 na selu' stiže u Istru, očekuju nas predana volonterka, osebujni...

Istarska fritaja, nekakva delicija od boškarina ili istarska supa za doček - rastu zazubice od raznih specijaliteta koji bi mogli dočekati kandidate u novom tjednu 'Večere za 5 na selu'. Najdugovječnija kulinarska emisija stigla je u Pulu i okolicu.

RTL.hr
02.04.2023 10:30

U novom tjednu 'Večere za 5 na selu' kuhari i kandidati su profesorica Petra, slobodni umjetnik Petar, veterinarka tehničarka Lena, turistička animatorica Petra i umirovljenica Ivanka.

Večera za 5 na selu

Petra Obranić (32)

Petra je po zanimanju profesorica talijanskog jezika i povijesti, a trenutno radi kao novinarka na lokalnoj televiziji. U 'Večeru za 5 na selu' prijavila se zbog novog iskustva i novih jela koje želi predstaviti protukandidatima. Za sebe će reći da je vedra, vesela, komunikativna, obožava putovati i čitati knjige, družiti se s prijateljima te svirati klavir. Usto je i instruktorica zumbe. Ljubiteljica je mediteranske kuhinje, a tjesteninu voli jesti na sve načine.

Večera za 5 na selu

Petar Dugandžić (30)

Petar dolazi iz Fažane, bavi se umjetnošću te jako voli kuhati. Za sebe će reći da je komunikativan, zabavan, pametan, uspješan i emotivan. Voli se baviti vrtlarstvom te je ljubitelj mediteranske kuhinje. Kreativac je pa je za pretpostaviti da bi mu ta vrlina mogla pomoći i u kuhanju.

Večera za 5 na selu

Lena Strinavić (38)

Lena dolazi iz Pule, a po zanimanju je veterinarska tehničarka. Trenutno radi kao dostavljačica, a usto je i predana volonterka koja pomaže socijalno osjetljivim i starijim i nemoćnim osobama. Ova dama u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se zbog novih druženja i poznanstava, a usto voli ukusno skuhati i fino pojesti. Za sebe će reći da je komunikativna, vrijedna, direktna, a mana joj je što je brbljava i jako otvorena. I ona obožava tjesteninu te je ljubiteljica tradicionalne kuhinje. Budući da je inače Slavonka, gostima bi mogla spraviti kombinaciju slavonske i mediteranske kuhinje.

Večera za 5 na selu

Petra Boydell (25)

Petra je završila školu za ugostiteljstvo u Australiji, a u Puli radi kao turistička animatorica. Vesela je i društvena, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se kako bi iskusila nešto novo te upoznala ljude. U slobodno vrijeme biciklira, plesačica je i vesela je, društvena i pozitivna. Obožava kuhati azijska jela, a usto je ljubiteljica mediteranske prehrane.

Večera za 5 na selu

Ivanka Mirjak (66)

Umirovljenica Ivanka bavi se turizmom, nekad je radila kao trgovkinja, a danas uživa u nizu hobija. Prijavila se zbog novog iskustva i ljubavi prema kuhinji. Voli puno učiti, vesela je i druželjubiva te u slobodno vrijeme kuha, bavi se vrtlarstvom i druži se s prijateljima. Obožava mediteransku kuhinju, a jesti voli sve.

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte pod ponedjeljka do petka od 20.15 sati samo na RTL-u! Epizode pogledajte i na PLAYU !