Večera za 5 na selu

Ratka, onako usputno otkrila da joj je i rođendan: Nije se nadala ovakvoj pjesmi gostiju

Gosti nisu možda imali poklon jer prije svega nisu ni znali za rođendan, ali su se na brzinu snašli i zapjevali domaćici Ratki Turk dobro poznatu rođendansku pjesmu

RTL.hr
25.10.2022 09:45

Ratku Turk doista nije jednostavno opisati jer sebe opisuje kao hiperaktivnu, izravnu i istinsku radoholičarku. Po zanimanju prodajna predstavnica, ali to je ne sprječava da u slobodno vrijeme radi kao voditeljica na radiju, ali vozi motor, tetovira se i druži se s prijateljima. Moglo bi se reći da je doista spontana jer se prijavila u RTL-ov show 'Superpar' gdje je sa suprugom Gordonom odnijela pobjedu. Tada je na red došla njezina prijava u 'Večeru za 5 na selu' gdje joj je primarni cilj zabava i upoznavanje novih ljudi, a ovog puta, u slučaju pobjede želi dati nagradu u dobrotvorne svrhe.

Kada je riječ o kulinarstvu, gospođa Turk uvijek će izabrati domaću kuhinju, a meni iz njenih snova su janjetina i sarma, odvojeno, naravno! Uživa u kuhanju variva i paprikaša kao i u eksperimentiranju. Upravo zbog toga je strahovala da neće večera ispast kako je baš ona planirala.

"Bila sam malo pod stresom, drhtale su ruke, petljao se jezik, bilo je svega, ali mislim da ću vas večeras lijepo ugostiti", započela je Ratka.

"Ponedjeljak, prvi dan", dodao je protukandidat Žuan .

"I još rođendan", natuknula je domaćica.

"A nemamo nikakvo iznenađenje?", zanimalo je Žuana.

"Vi ste meni iznenađenje", poručila je gospođa Turk.

"Ajmo joj zapjevati", predložio je Žuan.

Živjela ti nama Ratka! Želimo ti sve najbolje, da nam se još tetoviraš, voziš motor, vodiš radijske emisije, najedeš janjetine i sarme te uživaš u ljubavi, ali i zdravlju.