Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
INTERVJU

Ratka Turk za RTL.hr otkrila što su joj suprug Gordon i sin rekli nakon što su gledali njezinu 'Večeru za 5 na selu'

Nakon što je odnijela pobjedu u 'Superparu', skoro joj je to pošlo za rukom i u 'Večeri za 5 na selu'

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 30.10.2022. u 12:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Karizmatična Ratka Turk iz Slatine je u ovotjednom izdanju RTL-ovog kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu' umalo odnijela pobjedu. Ona i 18-godišnji Maro Hegediš dijelili su prvo mjesto s osvojenih 40 bodova ponaosob, ali pobjeda je ustupljena mladom studentu na Medicinskom fakultetu. Mnogim je gledateljima 47-godišnja Ratka poznata i kao pobjednica još jednog RTL-ovog showa, 'Superpar' gdje je zablistala sa svojim suprugom Gordonom. Bračni par Turk dijeli ljubav prema motorima i tetovažama, dok ljepša polovica za sebe kaže da je hiperaktivna, izravna i prava radoholičarka. Iako radi kao prodajna predstavnica, u svoje slobodno vrijem ne staje već radi kao voditeljica na lokalnoj radijskoj postaji.

Samo za RTL.hr otkrila nam je kakav je bio osjećaj ponovno stati pred televizijske kamere, što je planirala učiniti s nagradom, što se promijenilo u njezinom životu od 'Superpara'. S druge strane, svestran Ratka nam je rekla želi li se i dalje tetovirati, te kako su Gordon i djeca reagirali na njezino pojavljivanje u kulinarskom showu i za kraj čija joj je večera bila najdraža.

Već ste imali iskustva pred TV kamerama. Kakav je osjećaj bio ovog puta sudjelovati u još jednom RTL-ovom showu?

Mislila sam da mi to neće predstavljati nikakvu promjenu zato što sam već bila u'Superparu' i tamo su nas puno više i duže snimale kamere, ali se sve to jako brzo zaboravi i imala sam tremu. Znači, početak je bio malo gust i prva sam kuhala, ali kasnije se opustiš jer već pred kraj, tamo četvrtak, petak, prestaneš biti svjestan kamere.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Imali ste podjednake šanse, ako sudimo po bodovima, za pobjedu. Je li vam žao što niste osvojili glavnu nagradu?

Jako mi je drago što je Maro pobijedio zato što je on dečko koji je od svoje osme godine želio sudjelovati u 'Večeri za 5 na selu' i stvarno je uložio puno truda u same pripreme. Puno mi je srce jer on je to i zaslužio. Ja sam kuhala jednostavna jela, a on je stvarno napravio nešto svjetski. Žao mi samo što nisam osvojila nagradu da je mogu dati u humanitarne svrhe našoj udruzi 'Vretenac', ali ja ću, kada sve ovo prođe, se čuti s predsjednicom Patricijom Karaman i organizirat ću na mom OPG-u 'Mašala' izlet za udrugu 'Vretenac' i mislim da će im to biti adekvatan nadomjestak nagradi koju sam im obećala.

Odnedavno radite kao voditeljica na lokalnom radiju. Što se još promijenilo u vašem životu od showa 'Superpar'?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Od showa 'Superpar' ništa se nije promijenilo. Suprug Gordon i ja smo ostali potpuno isti. Mogu reći da smo čak i bolji i nakon 'Superpara' jer smo tamo doživjeli te neobične situacije koje su nas još više zbližile koliko god se to činilo kao igra, to je u stvari psihologija i koja iz čovjeka izvuče neke posebne i osjećaje i postupke.

Image
Foto: Privatni album
Image
Privatni album

Jeste li vi i Gordon još i dalje 'Superpar'?

Da, više nego ikad!

Pored 10 tetovaža, jeste li napravili još koju od pobjede u 'Superparu' jer ste rekli kako ne planirate stati na tom broju?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
SLAVONSKI PETRINJAC

Zoran iz 'Večere za 5 na selu' za RTL.hr: 'Ovo iskustvo nikad neću zaboraviti, jako mi je pomoglo u životu'

Iskreno, vremenski nisam napravila više nijednu jer jednostavno nemam vremena. Sad preko zime ću si dati malo truda da napravim još koju. Neću stati jer imam neke želje koje želim zabilježiti na svojem tijelu, ali suprug i sin su napredovali puno više nego ja, pogotovo sin.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kako su Gordon i djeca reagirali na tvoje pojavljivanje u 'Večeri za 5 na selu'?

Moj suprug kad je gledao prvi epizodu bio je zapanjen kako sam ja to sve super izvela jer on nije znao što ću ja. Rekla sam mu samo da ću pričati o svom kraju i sve to predstavljati. Rekao je: ''Ženo svaka čast''. Sin je bio izuzetno ponosan. Kad je završila epizoda, on je rekao : ''Stara, rasturila si''. Baš su bili zadovoljni i ponosni.

Čija večera vam je bila najbolja?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nisam osoba koja ide po skupim restoranima, ali mislim da je Marina večera zaslužila sve i vrh je vrhova. Taj meni se može posluživati u najekskluzivnijem restoranu. Takvi su bili okusi i mirisi, ne samo izgled.

Image
Foto: RTL
Image
RTL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU

EKSKLUZIVNO Dragana iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr o estetskim operacijama i showu: 'Navikla sam na razne komentare'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba