Play ponuda
Play ponuda
INFLUENCERICA

Rea o Instagramu: ' Voljela bih da mi malo poraste taj broj ljudi'

Rea Tordi svestrana je djevojka koja se, između ostalog, bavi i Instagramom.

RTL.hr/ 19.5.2023. u 21:10
Play ponuda

Baranjski tjedan 'Večere za 5 na selu' zaključit će studentica mađarskog jezika Rea Tordi. Poduzetna Rea trenutačno radi kao operaterka u kladionici, a svoje slobodno vrijeme koristi za kuhanje, isprobavanje raznih kuhinja te je predsjednica udruge mađarskog jezika. U 'Večeru za 5 na selu' prijavila se zbog novog iskustva, zabave i izlaska iz svoje zone komfora.

Da obožava kuhanje, svjedoče i Reini pratitelji na Instagramu. "Ne objavljujem toliko često na Instagramu, nije da nemam vremena, ali uvijek sam perfekcionist i uvijek želim da mi sve izgleda baš onako kako ja želim da izgleda, a za to baš i nemam vremena. Nemam vremena svaki dan eksperimentirati, ipak je tu i posao", rekla je Rea.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

"Najčešće objavljujem deserte, iako se može naći svega pomalo, ovisi o inspiraciji", dodala je. "Pratitelja još nemam, nadam se da ću nekada nekako skupiti. Voljela bih da mi malo poraste taj broj ljudi, da ima još nekoga tko ogladni kad gleda sve te silne videe i slike. Iskreno se nadam da ću dobiti obožavatelje i svidjeti im se". A hoće li se moći nositi s obožavateljima i slavom?

"Ne bih baš rekla da ću imati toliko fanova i biti tako slavna da se neću moći nositi s time. Živ čovjek se na sve navikne, ne bi mi se bilo teško naviknuti na takve stvari", zaključila je.

'Večeru za 5 na selu' gledajte svakim radnim danom od 20.15 sati samo na RTL-u! Emisiju možete gledati i na PLAYU.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POZITIVNE VIJESTI

Milko za RTL.hr o životu nakon 'Ljubav je na selu': 'U obitelj nam stižu dvije prinove i jako se veselim!'

Play ponuda

Više s weba