Play ponuda
Play ponuda
večera za 5 na selu

Rea studira mađarski, obožava boravak u prirodi i biljke svoje majke: 'Zavoljela sam ih'

Studentica Rea Tordi radi u kladionici, a slobodno vrijeme provodi i u kuhinji.

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 19.5.2023. u 18:00
Play ponuda

Baranjski tjedan 'Večere za 5 na selu' zaključit će studentica mađarskog jezika Rea Tordi. Poduzetna Rea trenutačno radi kao operaterka u kladionici, a svoje slobodno vrijeme koristi za kuhanje, isprobavanje raznih kuhinja te je predsjednica udruge mađarskog jezika. U 'Večeru za 5 na selu' prijavila se zbog novog iskustva, zabave i izlaska iz svoje zone komfora.

"Studentica sam mađarskog jezika i književnosti, obožavam životinje, imamo kod kuće dva psa i dvije mace. Volimo ići u prirodu i iskorištavati lijepo vrijeme, pogotovo kada je sunčano i toplo, onda smo najčešće vani. Volimo kampirati i biti u prirodi. U slobodno vrijeme kuham, pečem kolače i torte. Obožavam slastice raditi i jesti", ispričala je Rea o sebi.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

"Imam puno biljaka zbog svoje mame, ona to sve tovari i donosi, ali sam ih tako zavoljela, mazim ih i pazim. Po karakteru sam emotivna jako, uporna sam, ono što želim ostvarim. Prijateljski sam nastrojena. Volim sve reći kako mislim. Otkud ja u 'Večeri za 5 na selu'? Uvijek smo se, otkad sam mala bila, igrali emisije. Željela sam isprobati nešto novo i uvesti se u nove izazove", zaključila je Rea.

Kako će Reina večera proći kod gostiju, pogledajte u 'Večeri za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u. Emisiju možete gledati i na PLAYU.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Nekadašnji vojnik i policajac danas živi u Rijeci i uživa u ljubavi: 'Poštenje mi je najvažnije'

Play ponuda

Više s weba