Play ponuda
Play ponuda
Večeras u 20.15 sati

Renato mora oduševiti goste, ali i svoju djecu: 'Klinci su me prijavili u show jer im fino kuham'

Drugi je dan 'Večere za 5 na selu' u Zagrebu i okolici, a danas će večeru pripremiti jedini muškarac u ekipi, frizer i pjevač Renato Zahirović.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 19.4.2022. u 12:35
Play ponuda

Renato ima 30 godina i dolazi iz Zagreba, po zanimanju je frizer, a bavi se pjevanjem. Otac je troje djece pa njegove dnevne obaveze često uključuju i kuhanje za svoje najdraže, koji su ga odlučili prijaviti u RTL-ov kulinarski show.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„U 'Večeru za 5 na selu' prijavili su me klinci, rekli su mi da su me prijavili jer im fino kuham. Bio sam u šoku, ali zbog njih sam pristao i nadam se da će sve biti u redu“, otkriva Renato koji priznaje da ima malu tremu, no vjeruje kako će se ekipa na njegovoj večeri opustiti, pogotovo ako ih na kraju večere iznenadi romskom pjesmom.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Koliko vidim, ova večera će biti mrak!“ izjavila je Snježana N. nakon što je pročitala popis sastojaka i Renatove originalne nazive jela. A hoće li Renato pripremiti 'mrak' večeru i koje će ocjene dobiti od svojih protukandidata – pogledajte večeras u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
A FINALE JE PRED VRATIMA...

Parovi nisu oduševljeni prijašnjim natjecateljima, a Martina i Ismael napustili show!

Play ponuda

Više s weba