Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
FINALE TJEDNA

RTL-ova grupa kanala i 'Večera za 5 na selu' nižu samo uspjehe!

U četvrtak, 28. listopada, u udarnom terminu RTL-ova grupa kanala imala je 33,4% udjela u gledanosti u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina, a prvi je konkurent imao 29,7 posto.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 29.10.2021. u 13:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu', baš poput tradicionalnih jela koja prezentira - tradicionalno drži i primat nad svim emisijama u Hrvatskoj; to je i dalje najgledaniji format u ukupnoj populaciji, ali i ciljnoj skupini od 18 do 49 godina, što znači da ga je u ukupnoj populaciji pratilo u prosjeku 600 tisuća gledatelja! A trenutak kad je jučerašnja domaćica, osebujna umjetnica Maja, poslužila dva glavna jela pratilo je više od 720 tisuća gledatelja te je udio u gledanosti u ukupnoj populaciji bio čak 41,5 posto!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Ne sumnjamo kako će i danas, u posljednjoj ovotjednoj epizodi 'Večere za 5 na selu' iz Zagreba i okolice, pozornost gledatelja zaokupiti domaćin Aleksandar, zato što postoji velika vjerojatnost 5000 kuna pripadne upravo njemu. „U show sam se prijavio zato što se volim družiti, ali i pokazati sebe i svoje mogućnosti. Moja ovotjedna ekipa visoko je podignula ljestvicu tako da ću se baš potruditi. Obožavam biti pobjednik, obožavam biti na tronu i dat ću sve od sebe da budem najbolji“, rekao je večerašnji domaćin te dodao da, ako se to i ostvari, glavnu nagradu podijeliti sa svima.

Image

Večera za 5 na selu

Foto: RTL
Image

Večera za 5 na selu

RTL

Prvi domaćin u Zagrebu i okolici bio je lakirer Ivan koji je za svoju večeru osvojio 37 bodova, najmlađa ovotjedna domaćica bila je medicinska sestra Sena, koja je osvojila 36 bodova, u srijedu je kuhao umirovljenik Željko i dobio 34 boda, baš kao i umjetnica Maja kod koje se društvo jučer zabavljalo.

A čime Aleksandar planira oduševiti svoje goste te hoće li naposljetku biti pobjednik tjedna - ne propustite gledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večera za 5 na selu'.

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
BAŠ JE NAPETO!

ODLUKA JE DONESENA! Silvana je napustila farmu: 'Ako misli biti s njom neka promijeni profesiju iz šofera u psihijatra'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba