Predjelo
4 bjelanjka
Pola žlice soli
4 žumanjka
4 žlice kiselog vrhnja
4 žlice brašna
2 žlice ajvara
1 prašak za pecivo
Izraditi snijeg od bjelanjaka ostale sastojke pomiješati i izliti u protvanj staviti u pećnicu na 15 ak minuta na 180 stupnjeva. Toplo treba srolati, ohladiti i onda dodati svježi sir, šunku, slaninu i kobasicu
Tramezzini sendvič
Tramezzini namazati maslacem ( sve komade), staviti suho meso i krem sir, zatim poklopiti drugim tramezini komadom. U drugi red staviti salatu, u slijedeći ponovno meso i nastaviti radnju dok se ne slože svi komadi.
Rolani tramezzini
Ponovno sve komade namazati maslacem, staviti kobasicu ili kulen,papriku i sir u listićima te zarolati folijom i staviti u hladnjak.
Glavno jelo
Sarma
50 dag mljevenog svinjskog mesa
50 dag mljevenog divljeg svinjskog mesa
Žličica soli
1 jaje
Šalica riže
Papar
Glavica crvenog luka
3 režnja češnjaka
Žlica crvene slatke paprike
20-25 listova kiselog kupusa
Smjesu dobro izmješati, nakon toga smotati sarme. Poredati ih u veliki lonac,zaliti vodom i sve kuhati između 2 – 3 sata
Prilog rimski njok
1,2 l mlijeka
23 dag grisa
Sol
Papar
6 žlica sira polutvrdog
2 žumanjka
Ribanac
Skuhati mlijeko dodati gris, sol i papar. Prokuhati ,skinuti s vatre te dodati sir i žumanjke. Vruće preliti u tepsiju namazanus uljem. Ostaviti da se ohladi , nakon hlađenja staviti u kalupe preko toga staviti još jednom sir ( ribanac ) i staviti u pećnicu na 200 stupnjeva 10 ak minuta
Desert
6 jaja
6 žlica brašna
6 žlica šećera
2 žlice tople vode
1 prašak za pecivo
Sok od višanja
Višnje
Rum
Ispeći biskvit na 180 stupnjeva 15ak minuta i hladnog narezati na trake ili smrviti te natopiti sokom od višanja s malo ruma
Krema – fila
5 žumanjaka
3 žlice gustina
1 l mlijeka
5 žlica šećera
1 vanilin šećer
Skuhati i ohladiti da bude mlako. Staviti red biskvita s višnjama nakon toga kremu sve dok se ne potroši, servirati u čašama
20 dag šećera
5žlica vode
5 bjelanjaka
Šećer i vodu skuhati i uliti u tvrdi snijeg od bjelanjaka – staviti na vrh deserta