Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
DOMAĆICA IZ SLAVONIJE

Sabina iz 'Večere za 5 na selu': 'Udala sam se sa 16 godina, imam petero djece...'

Ovotjedna domaćica 'Večere za 5 na selu' ispričala je svoju životnu priču.

RTL.hr/ 30.5.2022. u 21:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iz Gornjeg Lipovca kod Nove Kapele dolazi Sabina Ergović, koja za sebe kaže da je vesela, vedra i iskrena osoba koja obožava kuhati za prijatelje, a u slobodno vrijeme bavi se uzgojem vrta, brigom oko životinja i ručnim radom.

„Živim u Gornjem Lipovcu, rođena sam u Požegi, gdje sam i odrasla. Udala sam se sa 16 godina, imam petero djece - četvero velikih i jednog maloga, svekrvu, muža...", priča.

"Kad sam ga vidjela, znala sam da je to to", rekla je Sabina. Na pitanje čime ju je osvojio, kroz smijeh se prisjetila: "Ne znam, njegov pogled. Kad je rekao: 'Mala, ti ćeš biti moja!'', ispričala je Sabina dodavši da joj je suprug tad imao 20 godina.

Otkriva i kako izgleda jedan njezin dan. "Budim se u šest ujutro, muž i ja pijemo kavu, on odlazi na posao, a ja spremam maloga u školu. Onda imam nekih pola sata samo za sebe, pa malo pregledam društvene mreže i uživam, a potom se spremam za odlazak u štalu“, kaže 45-godišnjakinja i nastavlja: „Mislim da sam vrlo vesela osoba, društvena, a ljuti me nepravda. Kad vidim da jači maltretira slabijeg, to me jako ljuti. Svekrva bi najvjerojatnije rekla da sam oštrokondža“, u šali kaže Sabina.

Pogledajte video!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VOLI SELO

Mladi domaćin Luka: 'Djed mi je ostavio imanje i nadam se da će i moj sin jednom ostati tu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba