Večera za 5

'Sam svoj majstor' Zoran sve oduševio večerom: On je super domaćin!

Večer na Zoranovu imanju protekla je u opuštenoj atmosferi, a njegov soparnik zadovoljio je i najzahtjevnija nepca.

Press
06.06.2019 22:08

Obrtnik Zoran Kramarić na svom je imanju ugostio ovotjedne kandidate – Mariju, Enu, Dubravku i Spomenka, koji su jedva dočekali njegovu večeru. Nakon što ih je ponudio aperitivnom, prešli su na predjelo Čudo iz krušne peći" koje je oduševilo sve za stolom.

Večera za 5 na selu

Sviđa nam se kako je poslužio predjelo na drvenom pladnju, djelovalo je jako ukusno i tradicionalno", komentirali su gosti, koji su ostali ugodno iznenađeni Zoranovim soparnikom od blitve koji je sam pripremio u krušnoj peći. Jedinu zamjerku imala je Marija, kojoj se nije svidjelo što je unutra stavio mladi luk.

Nakon ukusnog predjela, za glavno jelo je poslužio Zalogaje ispod kapice", što je zapravo bilo meso na roštilju ispod kapica od šampinjona s povrćem na žaru. Izvrsno pečenim i ukusnim mesom, ispunio je visoka očekivanja i opravdao status roštilj-majstora. Spomenko je nekoliko puta napunio tanjur, a Dubravka ga je posebno pohvalila što je razmišljao i o njezinim potrebama.

Večera za 5 na selu

Kada je stigao red na desert, Zoran je poslužio kolač zvan Igra sa šljivama", u čijoj pripremi mu je pomogla supruga Snježana, što je otvoreno i priznao svojim gostima.

Nemam problema s tim što mu je žena pomogla, meni je bilo jako dobro", komentirao je zadovoljno Spomenko, a ni ostali gosti se nisu ljutili što je iskoristio jocker zovi".

Kako se bližio kraj večeri, gosti su komentirali kako im je večer kod Zorana bila vrlo ugodna i da su se lijepo zabavili.

Večera za 5 na selu

Zoran je kao domaćin bio super, pomalo smotan, opušten, sve super!", izjavila je Marija, koja ga je, kada je došao red na ocjenjivanje, ocijenila sa sedmicom jer joj je smetao luk u predjelu i puding u desertu.

Ena mu je dala ocjenu 8, baš kao i Spomenko, a Dubravka ga je počastila s čistom desetkom.

Zorane, hvala ti. Potrudio si se oko mene, napravio si mi savršenu večeru, nisam bila gladna i bio si savršeni domaćin!", zaključila je Dubravka.

Večera za 5 na selu

Za svoju večeru Zoran je zaradio 33 boda , baš kao i Marija, a prvo mjesto i dalje drži Ena. Može li Spomenko promijeniti situaciju na bodovnoj ljestvici i tko će odnijeti pobjedu u moslavačkom tjednu, pogledajte u petak u 20 sati na RTL-u!