Play ponuda
Play ponuda
Osvojio 33 boda

'Sam svoj majstor' Zoran sve oduševio večerom: On je super domaćin!

Večer na Zoranovu imanju protekla je u opuštenoj atmosferi, a njegov soparnik zadovoljio je i najzahtjevnija nepca.

Image
Press/ 6.6.2019. u 22:08
Play ponuda

Obrtnik Zoran Kramarić na svom je imanju ugostio ovotjedne kandidate – Mariju, Enu, Dubravku i Spomenka, koji su jedva dočekali njegovu večeru. Nakon što ih je ponudio aperitivnom, prešli su na predjelo „Čudo iz krušne peći“ koje je oduševilo sve za stolom.

Image
Foto:
Image

„Sviđa nam se kako je poslužio predjelo na drvenom pladnju, djelovalo je jako ukusno i tradicionalno“, komentirali su gosti, koji su ostali ugodno iznenađeni  Zoranovim soparnikom od blitve koji je sam pripremio u krušnoj peći. Jedinu zamjerku imala je Marija, kojoj se nije svidjelo što je unutra stavio mladi luk. 

Nakon ukusnog predjela, za glavno jelo je poslužio „Zalogaje ispod kapice“, što je zapravo bilo meso na roštilju ispod kapica od šampinjona s povrćem na žaru. Izvrsno pečenim i ukusnim mesom, ispunio je visoka očekivanja i opravdao status roštilj-majstora. Spomenko je nekoliko puta napunio tanjur, a Dubravka ga je posebno pohvalila što je razmišljao i o njezinim potrebama.

Image
Foto:
Image

Kada je stigao red na desert, Zoran je poslužio kolač zvan „Igra sa šljivama“, u čijoj pripremi mu je pomogla supruga Snježana, što je otvoreno i priznao svojim gostima.

„Nemam problema s tim što mu je žena pomogla, meni je bilo jako dobro“, komentirao je zadovoljno Spomenko, a ni ostali gosti se nisu ljutili što je iskoristio „jocker zovi“.

Kako se bližio kraj večeri, gosti su komentirali kako im je večer kod Zorana bila vrlo ugodna i da su se lijepo zabavili.

Image
Foto:
Image

„Zoran je kao domaćin bio super, pomalo smotan, opušten, sve super!“, izjavila je Marija, koja ga je, kada je došao red na ocjenjivanje, ocijenila sa sedmicom jer joj je smetao luk u predjelu i puding u desertu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Ena mu je dala ocjenu 8, baš kao i Spomenko, a Dubravka ga je počastila s čistom desetkom.

„Zorane, hvala ti. Potrudio si se oko mene, napravio si mi savršenu večeru, nisam bila gladna i bio si savršeni domaćin!“, zaključila je Dubravka.

Image
Foto:
Image

Za svoju večeru Zoran je zaradio 33 boda, baš kao i Marija, a prvo mjesto i dalje drži Ena. Može li Spomenko promijeniti situaciju na bodovnoj ljestvici i tko će odnijeti pobjedu u moslavačkom tjednu, pogledajte u petak u 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NIJE SUMNJALA NI TRENUTKA

Ne bi svaka žena ovo dopustila! Ismet se primio škara i ošišao Azelmu: 'Savršeno'

Play ponuda

Više s weba