Play ponuda
Play ponuda
Večeras u 21 sat!

Samo tradicionalno: Sanja će pripremiti pomalo zaboravljene stare baranjske recepte

Današnja će domaćica baranjski tjedan započeti kako priliči, od predjela do deserta služit će se samo tradicionalna jela koja pamti odmalena.

Image
Press/ 22.7.2019. u 12:00
Play ponuda

Ovaj se tjedan kulinarski show 'Večera za 5 na selu' preselio u Osječko-baranjsku županiju, gdje će prva specijalitete pripremati ekonomistica Sanja. Na njezinom će se jelovniku pronaći poznati baranjski recepti koje mlađe generacije možda ne pripremaju onoliko koliko bi trebali te Sanja na taj način želi širu publiku upoznati s njihovim tradicionalnim jelima i starinskim načinom kuhanja. Svoju večeru će pripremati i poslužiti u vikend naselju Puškaš, mjesto uz rijeku Dunav koje krasi prekrasan krajolik.

Image
Foto:
Image

Gosti na njezinoj večeri bit će mlada konobarica Sarah, umirovljenica i sudionica 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' Jolanka te umirovljenik Stipo i njegov unuk – student agronomije Filip. Natjecatelji vjeruju kako će današnja domaćica imati malu tremu, s obzirom na to da probija led, te se nadaju ugodnom druženju i dobrom jelu.

Kako će Sanja dočarati Baranju na tanjuru i hoće li se njezina jela svidjeti ostalim kandidatima, pogledajte večeras u 21 sat na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NIJE SUMNJALA NI TRENUTKA

Ne bi svaka žena ovo dopustila! Ismet se primio škara i ošišao Azelmu: 'Savršeno'

Play ponuda

Više s weba