Večera za 5 na selu

Samouvjereni Aleksandar: 'Obožavam biti pobjednik, obožavam biti na tronu i dat ću sve od sebe da budem...

Poduzetnik Aleksandar Grgić ima 56 godina, dolazi iz sesvetskog naselja Budenec, otac troje djece i vlasnik imanja Ambient Park, koje se bavi proizvodnjom i preradom proizvoda od kozjeg i magarećeg mlijeka robne marke Gabrijel.

RTL.hr
29.10.2021 18:00

Živim i radim na imanju Ambient Park , to je poljoprivredno gospodarstvo veličine 80 tisuća kvadratnih metara na kojem imamo mljekaru, siranu i 6000 kvadrata objekata. Po struci sam medicinar, radio sam 20 godina na psihijatriji u Zürichu, a počeo sam kupovati gospodarstvo iz patriotizma, rodoljublja te zbog nekog balansa, zbog energije koju sam gubio na pacijentima, klijentima, što sam ovdje nadoknađivao sa životinjama. Hranim životinje, brinem se o financijama, o plaćama, imamo osam zaposlenih u tvrtki. Vratio sam se u Hrvatsku, doveo svoju djecu ovdje da radimo i da stvaramo", kaže Aleksandar koji smatra da je u životu važno puno raditi, dobro jesti i puno se družiti s prijateljima.

Aleksandar Grgić

Imam jako veliki krug ljudi, idem na kavu s prijateljima, na karting, ribolov, vožnju biciklom tako da je moj život vrlo interesantan i nimalo dosadan", otkriva poduzetnik te dodaje kako u svoja jela voli ukomponirati razne kuhinje i tradicije.

Aleksandar Grgić

U 'Večeru za 5 na selu' prijavio sam se zato što se volim družiti, ali i pokazati sebe i svoje mogućnosti. Moja ovotjedna ekipa visoko je podignula ljestvicu tako da ću se baš potruditi. Obožavam biti pobjednik, obožavam biti na tronu i dat ću sve od sebe da budem najbolji."

Aleksandar Grgić

A što će Aleksandar pripremiti svojim gostima te hoće li uspjeti nadmašiti trenutačno vodećeg Ivana - ne propustite pogledati od 20.15 sati u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.