Večera za 5 na selu

Sandra Matijević probija led: 'To je prednost jer ću onda ostale dane biti mirna i s guštom šetati po...

Sandru je u show 'Večera za 5 na selu' prijavila kćer jer, kaže, dobro kuha, a priznaje da nema strpljenja za ljude koji dolaze u emisiju da bi se glupirali.

RTL.hr
06.09.2021 18:00

Njegovateljica Sandra Matijević ima 44 godine, dolazi iz Dugopolja kod Splita, majka je četvero djece, voli životinje i ima ih puno – čak tri mačke, dva psa i papigu! Najčešće priprema domaća jela, omiljeno joj je teletina s krumpirima, ističe da kuha s ljubavlju pa vjeruje da bi mogla i pobijediti, a u show ju je prijavila kći.

Večera za 5 na selu

U 'Večeru za 5 na selu' me prijavila kćer Jana jer kuham svaki dan, pripremam kolače pa sam pristala na novi izazov, nova poznanstva i nešto novo. Mislim da sam jako spretna u kuhinji, ali više volim peći kolače nego kuhati", otkriva Sandra koja nema problema s tim što će ona otvoriti novu kulinarsku sezonu i splitski tjedan.

Večera za 5 na selu

Po meni je prednost što probijam led jer ću onda ostale dane biti mirna i s guštom ću šetati po večerama. Bit ću opuštena, a onako bi možda bila u grču", kaže Matijević koja priznaje da nema strpljenja za ljude koji dolaze u emisiju da bi se glupirali, a nada se ugodnom druženju.

Večera za 5 na selu

Očekujem dobro društvo, dobru zabavu, komunikativne ljude, da ćemo se dobro zabaviti, najesti i družiti."

Osim što voli kuhati, Sandra voli i fotografirati hranu te prirodu, stoga će večeras poraditi i na dekoraciji te prezentaciji jela kako bi zadivila goste.

Večera za 5 na selu

Što će Sandra pripremiti, kakva će biti atmosfera, a kakvi komentari na večeru – pogledajte u 20.15 sati na RTL-u!