Play ponuda
Play ponuda
Današnja domaćica

Sanela će u kuhinji imati malog pomagača, desetogodišnjeg sina: 'Šimun je pravi, bez njega jelo ne bi bilo tako fino'

Frizerka i kozmetičarka Sanela Horvat ima 29 godina te je već deset godina u sretnom braku i ima troje djece pa je kuća uvijek puna veselja. A danas će sva jela za goste pripremati zajedno s najstarijim sinom – Šimunom.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 2.6.2021. u 18:00
Play ponuda

Iako ponekad protukandidati u 'Večeri za 5 na selu' zamjeraju domaćinu ili domaćici kada im u pomoć priskoči još jedan par ruku, večeras to sigurno neće biti slučaj jer će Saneli pomagati desetogodišnji sin koji često gleda mamu dok kuha.

„Šimun je pravi pomagač u kuhinji i bez njega jelo ne bi bilo tako fino. Imam troje djece i svi su jako dobri i slušaju. Mislim da je pravo bogatstvo što sam tako mlada i što već imam troje djece. Ne bih ništa mijenjala, obitelj mi je sve i ne dam je za ništa!“ otkriva 29-godišnja kozmetičarka i frizerka koja uz Šimuna ima još osmogodišnju kćer Mariju te malog Pabla koji ima tek sedam mjeseci. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Po struci sam frizer i kozmetičar, a vlasnica frizerskog salona. Bavim se šminkanjem, manikurom, ugradnjom noktiju, trepavica… Suprug je vatrogasac, a u slobodno vrijeme se bavimo proizvodnjom licitarskih srca, medenjaka i bombona tako da nas vikendima nikad nema doma, uvijek smo na terenu“, otkriva svestrana Sanela koja uspije uskladiti sve poslovne i privatne obaveze, kao prava uzorna mlada majka.

„Da nemam tako dobrog supruga, ne znam ako bih uspjela sve tako dobro iskombinirati. Gdje nema mene, tu je on. Gdje njega nema, ja sam tu i tako to često funkcionira“, priznaje Sanela koja smatra da su brzina i spretnost njezini aduti, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se zbog zabave i druženja. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Ekipa je super! Meni je odlična i zanimljiva, a to što gospodin Mijo nama sve tako ozbiljno prezentira mi je simpatično i ja se ponekad jedva suzdržavam da ne umrem od smijeha jer mi je smiješan“, kaže Sanela koja će danas ugostiti ovotjednu ekipu u svom domu u Bjelovaru, a na jelovniku će se pronaći razne mesne delicije te desert po njezinom receptu.

Kako će proći Sanelina večera – pogledajte od 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PO NJIMA NAJISKRENIJI

Tina i Davor odabrali svoje favorite, očarani su Filipom i Anamarijom: 'Najjači su par, čista energija'

Play ponuda

Više s weba