Play ponuda
Play ponuda
Večera za 5 na selu

Sanja je ponosna majka troje djece: 'Najviše volim vrijeme provoditi s najmlađim sinom'

Sanja Novak prodavačica je iz Varaždina. Majka je troje djece, a u show ju je prijavila prijateljica.

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 24.5.2023. u 18:00
Play ponuda

Sanja Novak je prodavačica iz Varaždina koja je u 'Večeru za 5 na selu' došla zbog dobre hrane, zabave i novog iskustva, a u emisiju ju je prijavila prijateljica. Slobodno vrijeme najradije provodi u šetnji, kuha i radi s djecom, a za sebe kaže da je komunikativna i vesela osoba. Sanja voli spravljati jela domaće kuhinje, a uvijek će rado pojesti junetinu ili mesne okruglice. Jako je spretna u kuhinji, no nekada zna, prema vlastitom priznanju, presoliti hranu.

"Jako sam vedra, pozitivna, komunikativna osoba, sve okrećem na šalu. Po zanimanju sam frizerka, no ne radim u struci. Po završetku srednje škole zaposlila sam se kao prodavačica i to radim 22 godine. U životu su mi najbitnija djeca, njihova sreća i zdravlje", otkrila je ova majka troje djece.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

"Najviše volim vrijeme provoditi sa svojim najmlađim sinom, zajedno šećemo, crtamo, pišemo domaće zadaće, vodim ga na treninge… Kada ne radim, a kada nisam s njim, volim saditi cvijeće, vrt…", dodala je. "Prijavila me prijateljica jer smatra da dobro kuham, da dobro pečem kolače i da zaslužujem iskazati se pred drugima", zaključila je Sanja o sebi.

'Večeru za 5 na selu' gledajte svakim radnim danom od 20.15 sati na RTL-u. Seriju možete gledati i na PLAYU.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TO NE ŽELIMO PROBATI

Muškarci u mukama! Ovakav izazov nisu očekivali: 'Počela mi curiti slina od boli'

Play ponuda

Više s weba