Večera za 5

Sanja u suzama radosnicama slavila pobjedu: 'Sve me oduševilo, ona je moja kraljica!'

U petak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' ukusnu je večeru pripremala Sanja Golec iz Bjelovara, što je ujedno bila i posljednja večera u finalnom proljetnom tjednu showa. Iako je ovom kulinarskom druženju stigao kraj, Sanja je zadovoljno slavila svoju pobjedu!

RTL TV
13.03.2020 21:05

Sanja Golec svoje je goste oduševila već pri samom dolasku, kada ih je ponudila aperitivom iz vrlo zanimljivog bara u obliku kugle zemaljske.

Već sam prema aperitivu prosudila da će biti dobra večera i dobra večer", kazala je Mirela , s kojom se složio i Kocka . U veselom tonu ekipa je nastavila i druženje za stolom, a domaćica im je poslužila predjelo - paštetu od pileće jetrice.

Večera za 5 na selu

Sanjino predjelo izgleda odlično, zanimljivo i ugodno me iznenadila pileća jetrica", priznala je Diana , koja je u početku bila sumnjičava prema toj namirnici. Pašteta je bila fantastična!" - priznao je Kocka dok je Denis gotovo nije ni probao.

Punjena teleća rolada s povrćem bilo je Sanjino glavno jelo koje je sve oduševilo. Fenomenalno, prefino i predivno, bili su komplimenti koje su joj gosti dali na ponuđeno jelo.

Večera za 5 na selu

Za desert je Sanja pripremila biskvit s kremom i čokoladom, a Denisu je, naravno, servirala bez čokolade, što je on posebno cijenio.

Vrlo zanimljivo i fino", komentirao je Kocka Sanjin desert koji je u sebi imao i bučine sjemenke te bučino ulje!

Kao iznenađenje večeri gosti su imali priliku vidjeti originalni bečki valcer, što ih se posebno dojmilo. Kada je stiglo vrijeme za ocjenjivanje, Denis i Diana domaćici su dali čistu desetku.

Večera za 5 na selu

Od prvog do zadnjeg - sve me oduševilo! Sanja je moja kraljica!" kazala je Diana, a Kocka i Mirela dali su Sanji ocjenu 9 jer im je sve bilo savršeno, samo su postojali mali nedostaci. Tako je Sanja zaradila 38 bodova , isto kao i Mirela, a ekipa se odlučila da pobjeda ide - Sanji!

Večera za 5 na selu

Želim vam se zahvaliti na povjerenju koje ste mi dali i na ovoj nagradi. Ne znam što bih rekla, hvala vam! Suze radosnice su tu jer je kraj i baš me dirnulo sve ovo jer se nisam nadala pobjedi, bilo je jako dobrih večera...", priznala je Sanja.

Večera za 5 na selu

Ukusnom večerom i ugodnim druženjem završio je proljetni finalni tjedan showa 'Večera za 5 na selu' te ekipa odlazi na zasluženi odmor do iduće večere.