Play ponuda
Play ponuda
Mnogi odlaze, ali ona ostaje

Sanjin život je na selu: 'Svatko tko dođe u Baranju, zaljubi se na prvi pogled'

U prvoj ovotjednoj epizodi showa 'Večera za 5 na selu' gledatelji će upoznati mladu ekonomisticu koja će protukandidatima pripremiti tradicionalna baranjska jela.

Image
Press/ 22.7.2019. u 15:00
Play ponuda

Sanja Horvat trenutno živi i radi  u Belom Manastiru, rođena je u mjestu Duboševica, a večeru će poslužiti u vikend-naselju Puškaš, koje se nalazi na prekrasnom Dunavu. Ova tridesetogodišnjakinja je odrasla u Baranji te je vrlo vezana za taj kraj, voli svoje selo i nikada ga ne bi zamijenila velikim gradom.

Image
Foto:
Image

„Svatko tko dođe u Baranju, zaljubi se na prvi pogled. Ljudi ovdje su topli, jako smo srdačni i pristupačni. Puno je mladih otišlo iz Baranje, ali ja sebe ne vidim da odem odavde“, priznala je Sanja, koja obožava svoj kraj, njegov svježi zrak, veliki povrtnjak koji obrađuje zajedno sa svojom obitelji i njihove domaće životinje. Njezina obitelj uzgaja crvenu papriku i vrlo su ponosni na njezinu kvalitetu, a osim toga, uzgajaju svinje za vlastite potrebe, imaju svoje domaće meso i u današnjoj večeri će gotovo sve namirnice biti iz domaće proizvodnje.

Sanja najradije spravlja tradicionalna jela, a u show se prijavila kako bi pokazala svoj talent i pokazala prekrasnu baranjsku prirodu.

Image
Foto:
Image

„Što se tiče 'Večere za 5 na selu', nemam neka velika očekivanja, prijavila sam se zbog novog iskustva, da vidim kako se snalazim u nekoj novoj situaciji i da se zabavim“, izjavila je Sanja, koja će večeras goste iznenaditi pravom baranjskom gozbom jer ne želi da se zaborave stari tradicionalni recepti.

Kakva će Sanja biti domaćica i hoće li se kandidatima svidjeti njezina jela, pogledajte u 21 sat na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POTROŠILI SVU SREĆU

Ono što je danima bilo u zraku se i ostvarilo! Reakcija Tomislava i Karmele je totalno sportska: 'Zaslužili smo ispasti'

Play ponuda

Više s weba