Play ponuda
Play ponuda
Kuhanje joj ide od ruke

Sarah sve oduševila ukusnom večerom i preobratila Sanju: 'Razuvjerila me, od sada jedem i jetrice!'

U utorak navečer perklet od srnetine bio je zvijezda večeri pa je tako mlada domaćica zaista opravdala mišljenje da je stručnjakinja u pripremi divljači.

Image
Press/ 23.7.2019. u 22:14
Play ponuda

Sarah Gašparlin ugostila je ovotjedne natjecatelje u svom domu, u Batini, gdje ih je srdačno dočekala uz domaći aperitiv, a potom je krenula večera. Za predjelo je servirala Domaći namaz iz snova – paštetu od jetrica.

„To je jedino što ne jedem, ne jedem iznutrice, ali kada sam probala njezinu paštetu, bila je jako dobra i razuvjerila me, odsad jedem i jetrice“, iznenađeno je komentirala Sanja, a paštetu su pohvalili i ostali natjecatelji. „Ne može jetrena paštea biti vatromet, ali je dobro, najbolje što se moglo napraviti“, kazao je Filip, koji je prvi očistio tanjur.

Image
Foto:
Image

Šumski lonac bio je za glavno jelo, što je zapravo bio gulaš ili, kako Sarah kaže – perklet od divljači, točnije srnetine, poslužen s okruglicama od kruha. Pohvale kandidata samo su opravdale Sarino mišljenje da je to jelo zaista njezin specijalitet.

„Glavno jelo je ispunilo moja očekivanja i izgledom i okusom i bilo mi je čak bolje nego jučerašnje glavno jelo“, kazao je Filip.

Image
Foto:
Image

Za desert je poslužila Tamnu stranu deserta – kolač od čokolade uz koji je servirala i sladoled, što se pokazalo punim pogotkom.

„Kombinacija sladoleda i kolača od čokolade mi je bio pun pogodak zato što je sladoled razblažio čokoladu i fino se slagalo“, izjavila je Sanja s kojom su se složili i ostali natjecatelji.

Image
Foto:
Image

Na kraju večeri red je došao i na ocjenjivanje pa je tako Stipo Sarinu večeru ocijenio s 8 jer mu je nedostajalo ljutine u glavnom jelu. Filip joj je također dao 8 jer su mu predjelo i desert bili nešto slabiji od Sanjine večere, ali glavno jelo mu je bilo puno bolje. Jolanka joj je dala ocjenu 8 zbog preteškog deserta, a Sanja ocjenu 9 jer je sve bilo u redu, ali želi ostaviti prostora za preostale ovotjedne kandidate. Tako je Sarah osvojila ukupno 33 boda, čime je i prešla u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Idući večeru priprema dida Stipo i sve jako zanima  što će im skuhati najiskusniji natjecatelj baranjskog tjedna. Njegovu večeru ne propustite pogledati u srijedu u 21 sat na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
UŽIVAJTE

Kod Maje je najviše pohvala bilo za desert: Donosimo recept za čokoladnu rapsodiju s narančom

Play ponuda

Više s weba