Play ponuda
Play ponuda
Prva ovotjedna kuharica

Sarin adut za pobjedu je – dekoracija stola i jela: 'Voljela bih pobijediti, ali nije mi prioritet'

Simpatična Sara prva je domaćica koja će svoja jela prezentirati u slavonskom tjednu showa 'Večera za 5 na selu' te će goste pokušati očarati tradicionalnim delicijama i kreativnom dekoracijom.

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 10.2.2020. u 16:00
Play ponuda

Sara Đuzel rodom je iz Josipovca, a trenutno živi u Osijeku sa suprugom s kojim je u braku tek nekoliko mjeseci. Omiljeno jelo su joj meksičke tortilje jer voli meksičku kuhinju, no ova 27-godišnja Slavonka ipak ne zaboravlja svoje korijene te često priprema tradicionalna slavonska jela. Voli praviti sve s dizanim tijestom, poput salenjaka i kiflica pa će takve delicija poslužiti i na svojoj večeri. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„U Slavoniji se jako dobro jede, a moj adut za večeru je 'dekorativnost'. Potrudit ću se oko dekoracije stola i jela, a kad sam već došla u show, voljela bih pobijediti, ali nije mi  prioritet“, kaže današnja domaćica, koja za sebe misli da je jako osjećajna i vrlo vedra osoba, voli društvo i kuhanje pa se veseli što će upoznati nove ljude i slasne recepte u showu 'Večera za 5 na selu'. Uz kuhanje, jako je posvećena fitnessu i često trenira zajedno sa sestrom, koja joj je velika podrška u životu, a ponekad i pomoćna kuharica u kuhinji. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

No večeras neće imati pomoćnika u kuhinji, sve će pripremiti sama. Sara još ne zna tko su joj gosti na današnjoj večeri, ali zna da će ih pokušati pridobiti pravim slavonskim jelovnikom.

Hoće li njezina jela svima biti po volji i kako će ih kandidati ocijeniti – pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
VESELA DRUŽBA

DJ Baki za RTL.hr o pobjedi i druženju s kandidatima: 'Baš smo se neki dan zarakijali, a sa Željkom sam najbolji'

Play ponuda

Više s weba