Večera za 5

Šaroliki kandidati u novoj sezoni 'Večere za 5 na selu': Od svećenika, pjevača i profesorice matematike...

Nova sezona popularnog kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu' počinje u ponedjeljak u 20 sati na RTL-u! Zanimljivi karakteri i primamljiva jela bit će okosnica svih večera, a tko će biti domaćini 13. sezone - provjerite u nastavku!

RTL.hr
26.03.2021 11:00

Kao i svake sezone dosad, show 'Večera za 5 na selu' nikad ne razočara svoje vjerne obožavatelje. Zbog toga će se gledateljima u nadolazećim epizodama predstaviti živopisni kandidati koji jedva čekaju pokazati svojim gostima što su za njih pripremili.

Ladislav Dort

Naime, kako je već poznato, u emisiji će sudjelovati vinkovački svećenik Ladislav Dort te će se prvi put kuhati u župnom dvoru! Osim njega, kulinarsko umijeće pokazat će i poznati zavodnik i farmer iz 'Ljubav je na selu' Jovan Karapandža , ali i temperamentna Nikita Dajčer iz 'Big Brothera'. Kuhat će i Zadranke koje su ranije sudjelovale u 'Tri, dva, jedan -kuhaj!' Ivana Nemarić i Marica Krstić , ali i Zadranin Duje Stanišić - poznati operni i klapski pjevač koji će se primiti kuhače.

Jovan Karapandža Večera za 5 na selu

Uz njih, u novoj će sezoni gledatelji upoznati i strogu, ali pravednu profesoricu matematike iz Zagorja Maju Trbušić Hlad , koja je najavila da će ipak biti blaga u ocjenjivanju jela svojih protukandidata.

Večera za 5 na selu

Zatim, u Osijeku i okolici kandidate će dočekati supružnici Iris i Ivan Rusan, koji su se prijavili kako bi se natjecali jedan protiv drugog i tako jednom zauvijek dokazali tko bolje kuha. U prvom tjednu prikazivanja, na sunčanom Visu, sudjelovat će majka i kći - Jasna i Katarina Bralić koje jednostavno obožavaju kuhati i smatraju da obje mogu puno toga ponuditi svojim gostima.

Darka Rakić

A na Visu će francuske specijalitete pripremati Darka Rakić, koja je godinama po Francuskoj kuhala s brojnim poznatim chefovima, pa će gostima prirediti pravu morsku gozbu! U riječkom tjednu gledatelji će upoznati i Enisa Softića - supruga prošlosezonske natjecateljice Irene Softić.

Zanimljivi domaćini s otoka Visa jedva čekaju pokazati svojim gostima što za njih pripremaju, stoga novu sezonu 'Večere za 5 na selu' ne propustite pogledati u ponedjeljak u 20 sati na RTL-u!