Večera za 5 na selu

Saša ne prestaje o tome kako Ksenija ima identične namirnice za večeru kao Ivana: 'Da, slično tvojem jelu'

Za sebe je Saša rekao kako ga ne diraju kritike na njegova jela, ali izgleda kako mu je ego povrijeđen još od njegove večere

RTL.hr
24.11.2022 21:00

U Bregani živi 35-godišnja majka dvojica sinova koja radi u kozmetičkoj firmi. Njezino ime je Ksenija Karaga i za sebe bi rekla da je vedra, radišna, društvena i komunikativna osoba. Podrijetlom je Slavonka koja se doselila u Breganu koja spada pod Samobor te je rekla da joj život odličan u tom kraju.

Budući da voli kuhanje i da joj je želja radiiti u restoranu, Ksenija se prijavila u RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu' , ali je naglasila da ondje nije došla pobijediti, već se zabaviti i družiti se. Kada je riječ o prepuštanju mirisima i okusima, preferira zagorsku i slavonsku kuhinju, a najčešće kuha špinat, pire krumpir, pohanu piletinu i samoborske kotlete. Kao omiljeno jelo je izdvojila punjenu papriku i carbonaru.

Na sam spomen svježeg sira, Saša je rekao "Jooooj, ne ne! Samo ne to", ali ponovno je uslijedila gotovo identična reakcija na spomen svinjetine. Kada je vidio namirnice za večeru, prokomentirao je kako već treći put ovog tjedna jede svinjetinu, ali tvrdi da nema veze.

S obzirom na to da Saša ne jede sir, Ksenija je pripremila nešto posebno za njega, naravno bez sira. "Nadam se da će se najesti i od glavnog jela. Potrudila sam se koliko sam mogla", priznala je domaćica.

Saša je priznao da ne očekuje da se išta posebno za njega sprema jer je atmosfera na njegovoj večeri bila, kako on sam kaže, zanimljiva.

Kada je došao red na Ivanin komentar vezan uz namirnice, Saša se ubacio govoreći kako je to doista slično njezinoj večeri. Na sam spomen kroketa, napomenuo je kako voli sve što je s krumpirom, ali ponovio je samo da nije sa sirom.