Večera za 5 na selu

Saša ponovno o svom steaku i kotletima koje je nazvao nejestivima: Ivanina reakcija govori više od tisuću...

Srijeda navečer je bila rezervirana za Sašinu večeru za koju je i sam rekao kako je atmosfera na njoj bila "zanimljiva"

RTL.hr
25.11.2022 09:45

Vedra, radišna, komunikativna i društvena majka dvojice sinova i radnica u kozmetičkoj tvrtki - upravo se tako opisuje 35-godišnja Ksenija Karaga . Slavonka sa samoborskom adresom voli kuhanje pa se odlučila prijaviti u RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu' . Otkrila je kako obožava zagorsku i slavonsku kuhinju pa su joj omiljeno jelo punjene paprike i carbonara.

Kada demonstrira svoje kulinarske vještine, na Ksenijinom stolu se najčešće pronađu špinat, pire krumpir, pohanu piletinu i samoborski kotleti. Toliko voli kuhanje da joj je želja raditi u restoranu. Kada je riječ o manama u kuhanju, Ksenija je prije bila ta kuharica koja je pretjerivala sa začinima pa je sad opreznija.

U popularni show nije došla pobijediti, već je tu zbog osobnog izazova, zabave i druženja.

S obzirom na to da voli kuhanje, Ksenija je otkrila da joj se najviše svidjela Ivanina, a onda i Natalijina večera. Saša smatra kako od dosadašnjih večera mora isključiti svoju zato što to meso koje je pekao je nejestivo u smislu u kojem su one tražile. Od ove dvije večere, Ivanina mi je definitivno bila bolja.