Večera za 5 na selu

Saša priprema T-bone i kotlete, a djevojke iznenađeno: 'Stivon? Kakav je to steak?'

Gospođe bi mogle zamjeriti Saši to što ih nije pitao do koje razine im steak treba biti pečen kako bi u potpunosti uživale u tako dobrom komadu mesa

RTL.hr
23.11.2022 21:00

Iz naselja Molvice koje je u sastavu Samobora, dolazi 49-godišnji kamenoklesar Saša Oršanić koji sebe opisuje kao komunikativnu, zabavnu i otvorenu osobu. Bavi se rezanjem kamena te proizvodnjom posebnih daski za serviranje jela. Prema njegovim riječima, u RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu' se prijavio zbog promocije vlastitog poslovanja.

Kada je riječ o kulinarstvu, Saša ne pravi granice jer kaže da kuha baš sve. Njegovo najdraže jelo je riba pa ne čudi da preferira mediteransku kuhinju. Za sebe misli da nema mana u kuhinji te ističe kako se voli truditi kada kuha za druge ljude. Posebno je naglasio kako ga ne diraju kritike na njegova jela, koja će, upsutno rečeno, poslužiti na vlastitim kamenim proizvodima.

Ovog puta, uz krumpire, domaćin je odlučio poslužiti dvije vrste mesa - kotlete od jaretine i T-bone steak.

Na to je Paulina postavila retoričko pitanje: "Stiv on? Kakav je to steak?", na što joj je Ksenija šapnula: "T-bone". Ipak, ostala je Paulina pri svom nazivu te ponovila: "Stiv on - to je više na američki način".

Tada je uslijedilo Sašino obrazloženje u kuhinji kada je rekao kako je T-bone jedna delicija, "pogotovo ovaj koji ću večeras pripremati. To je meso koje je odležalo 90 dana u suhom zrenju i ima specifičan okus. Jako je fino, mekano i sočno".

Budući da Saša radi T-bone steak, Natalija misli kako bi trebao pitati gošće kakav žele - krvav, pečen do kraja, da je reš, da je rose, ali do toga nije došlo.