Play ponuda
Play ponuda
večera za 5 na selu

Sastojak koji nitko baš i ne voli! Marina na popisu namirnica ima i kontroverzno kukuruzno brašno

Marija Marina Levanić ugostit će protukandidate posljednjeg dana varaždinskog tjedna 'Večere za 5 na selu'.

Image
RTL.hr/ 26.5.2023. u 10:30
Play ponuda

Umirovljenica Marija Marina Levanić ima 53 godine, dolazi iz mjesta Pušćine Nedelišće i za sebe kaže da je komunikativna i vesela osoba. U svoje slobodno vrijeme najradije čuva unuke, igra nagradne igre i isprobava nova jela te obavlja razne radove po kući i vrtu. Protukandidate će ugostiti posljednjeg dana 'Večere za 5 na selu', a večeru je odlučila spraviti od zanimljivih sastojaka.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Marina je na popis sastojaka smjestila svježi sir, kiselo vrhnje, svinjetinu, junetinu, orahe, čokoladu i kukuruzno brašno. "Namirnice mi se sviđaju, sve konzumiram, volim i svježi sir, kiselo vrhnje, čokoladu. Kukuruzno brašno manje, ali pojedem", komentirala je Sanja sastojke za večeru. "Meni se svi sastojci sviđaju, osim kukuruznog brašna možda", dodala je Olgica, a složio se i Alen. Kukuruzno brašno jedino je s popisa sastojaka koje je zasmetalo protukandidatima.

Hoće li im sve ostalo odgovarati, pogledajte u jubilarnoj 500. emisiji 'Večere za 5 na selu' od 20.15 sati samo na RTL-u! Emisiju možete gledati i na PLAYU.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
O, DA

FOTO Mirjana iz 'Večere za 5 na selu' neodoljivo podsjeća na Patsy iz kultne britanske serije: Slažete li se?

Play ponuda

Više s weba