Večera za 5 na selu

Sena iskreno: 'Mislim da nisam tipična mlada djevojka jer današnje djevojke ne rade zimnicu

Najmlađa natjecateljica ovotjedne 'Večere za 5 na selu' je 25-godišnja medicinska sestra Sena Cerin koja će večeras pokazati gostima i gledateljima koliko je spretna u ulozi kuharice i domaćice.

RTL.hr
26.10.2021 17:30

Drugi dan u 'Večeri za 5 na selu' u Zagrebu i okolici održat će se u naselju Novi Jelkovec pokraj Sesveta, a ondje će goste dočekati nasmijana i svestrana Sena , koja je neobično ime dobila po svojoj baki.

Večera za 5 na selu, Sena

Ljudi kad me upoznaju kažu da sam simpatična i vesela. No mislim da sam odgovorna osoba jer radim posao koji zahtjeva puno ozbiljnosti i imam veliku obitelj pa često pomažem mami oko čuvanja djece i kuhanja", otkriva Sena, čiji su vedar duh prepoznali i ovotjedni kandidati već na prvoj večeri.

Večera za 5 na selu

Kada nije na poslu, Sena voli voziti bicikl i družiti se s prijateljima i obitelji, a najdraži hobiji su joj slikanje, s kojim je išla na razna natjecanja u osnovnoj školi, te kuhanje.

Mama i tata su me naučili kuhati, a puno toga sam naučila i od buduće svekrve. No dosta recepata pronađem na Internetu", kaže Sena koja jako voli kuhati te se nada da će to večeras pokazati svojim gostima.

Večera za 5 na selu, Sena

Glavni motiv prijave u 'Večeru za 5 na selu' mi je da se malo pokažem, da dokažem kako mlade djevojke danas znaju kuhati, ali i da se zabavim", ističe Sena koja smatra da većina mladih nema toliki interes za kuhanjem, kao što to ona ima.

Mislim da nisam tipična mlada djevojka jer mislim da današnje djevojke ne rade doma zimnicu, čast iznimkama, i nemaju toliko odgovornosti", smatra Sena.

Večera za 5 na selu, Sena

Današnja domaćica jučer se pokazala jako zahvalnom gošćom te je Ivana nagradila desetkom, a hoće li ona zaslužiti visoke ocjene – pogledajte večeras u 20.15 sati na RTL-u!